Ce se întâmplă cu locul Farului din Liga 2

După fuziunea cu Viitorul și ”promovarea” în Liga 1, locul celor de la Farul din Liga 2 va rămâne vacant. Ciprian Marica a explicat că Farul  nu va pierde cel puțin gratis acel loc, lăsând să se înţeleagă că acesta va fi vândut.

Cluburile constănțene de fotbal Viitorul (Liga 1) și Farul (Liga 2) au fuzionat, pentru a forma ”o singură echipă, un singur brand, o singură iubire” în Dobrogea, așa cum au comunicat atât trupa lui Gheorghe Hagi, cât și cea a lui Ciprian Marica. Noul club se va numi Farul Constanța și va evolua în Liga 1 pe locul celor de la Viitorul, campioana României în 2017, însă o întrebare rămâne și în privința a ceea ce se va întâmpla cu locul din Liga 2 pe care fosta Farul l-a câștigat pe merit sportiv, menținându-se în acest eșalon sportiv prin încheierea play-out-ului pe locul 1 în Grupa A.

Fostul internațional Ciprian Marica, deținătorul brandului Farul Constanța din 2018, principalul acționar al echipei din Liga 2, în prezent acționar la formația care va evolua în Liga 1, a vorbit pe scurt despre locul din eșalonul secund. ”Locul Farului în Liga a 2-a a fost obținut prin muncă, sacrificiu și încercăm ca toate lucrurile pe această unitate să le aducem la un loc. Tot ce e bun într-o parte, tot ce a fost construit și folositor nu se pierde. Cu siguranță că nu vom pierde cel puțin gratis acel loc”, a spus Ciprian Marica în cadrul conferinței de presă în care s-a prezentat fuziunea dintre Viitorul și Farul.

E greu de înţeles de aici ce se va întâmpla de fapt cu acest loc dar  fostul atacant dă de înțeles că nu s-a discutat despre o posibilă formare a unei echipe secunde a Farului în Liga 2, lucru care, teoretic, se putea realiza. Viitorul avea echipa a doua în Liga 3, unde în sezonul recent încheiat a terminat pe locul 5 din 10 în Seria a 3-a.

Vizualizări: 1,136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: