CSM Târgu Jiu, locul şase la turneul semifinal de juniori 4

Echipa de handbal masculin juniori 4 a CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea cu CSM Progresul Băileşti, scor 30-43. CSM Târgu Jiu a terminat Grupa B a turneului semifinal pe locul 3. Echipa juniorilor de la CSM a pierdut meciul pentru locurile 5-6 cu LPS Târgu Jiu şi s-a clasat pe locul şase la finalul turneului.

Echipa de handbal masculin juniori 4 a CSM Târgu Jiu a terminat pe locul 6 la turneul semifinal din Campionatul Național rezervat juniorilor 4. CSM Târgu Jiu a terminat Grupa B a turneului semifinal pe locul 3 și a jucat pentru locurile 5-6 cu LPS Târgu Jiu, formație care a terminat pe locul 3 în Grupa A. În acest ultim meci de clasament LPS Târgu Jiu s-a impus cu 24-22. Tinerii handbalişti de la CSM Târgu Jiu au început în forță meciul și la finalul primei reprize aveau patru goluri avans pe tabelă, scor 9-5.

Repriza a doua a fost una destul de echilibrată, dar cu un final mai bun pentru CSM Târgu Jiu, care și-a trecut în cont și repriza secundă, scor 10-8. Ultima parte a meciului a aparținut celor de la LPS, care s-au impus cu 11-3 şi, la general, după trei reprize, scorul final a fost CSM Târgu Jiu – LPS Târgu Jiu 22-24.

Echipa de juniori 4 a CSM, pregătită de Dan Ilieş şi Andrei Enache i-a avut în componență pe: Vlad Manda, Andrei Mornea, Andrei Anuţoiu, Dario Bălan, David Bîrlete, Vlad Mezdrea, David Honcioiu, Luca Hortopan, Narcis Arapu, Mario Stancu, Gabriel Buşe, Mihai Cîrstea, Vlad Călinoiu şi David Ularu.

Vizualizări: 245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: