Gorjeanul Dragoș Militaru se va bate pentru promovarea în Liga 1

Singurul antrenor gorjean din Liga 2, Dragoș Militaru, a reușit o mare performanță cu Unirea Dej. Desemnat recent cel mai bun antrenor din eșalonul doi, fostul antrenor de la pandurii a calificat echipa în play-off-ul de promovare după rezultatul de egalitate de la Slatina.

Duminică s-au aflat ultimele trei necunoscute din play-off-ul de promovare din Liga 2. Astfel, Unirea Dej, Gloria Buzău și Dinamo merg în play-off după o ultimă etapă dramatică în sezonul regulat.

Înainte de debutul etapei de duminică, trei echipe doar erau sigure de accederea în play-off: Steaua, Poli Iași și SC Oțelul Galați. Pentru celelalte trei locuri erau în luptă șase formații: Unirea Dej, Unirea Slobozia, Dinamo, Gloria Buzău, Concordia Chiajna și FC Brașov. Dintre acestea, doar Unirea Slobozia și FC Brașov au avut meci direct și au mers împreună în play-out.

Dacă pentru Dinamo sau Gloria era de așteptat o clasare bună, ardelenii de la Dej ai lui Dragoș Militaru au fost surpriza plăcută a acestui sezon și s-au clasat chiar pe locul patru.

Dinamo merge în play-off de pe locul 6 după 1-1 cu Poli Timișoara. La egalitate de puncte, 31, cu Buzău, care termină pe 5, și cu Slobozia, trimisă în play-out la meciuri directe. Astfel, se merge în play-off cu următoarele punctaje. 1. Steaua 40, 2. Poli Iași 40, Oțelul 36, Unirea Dej 32, Gloria Buzău 31, Dinamo 31.

Restul echipelor din Liga 2 cor juca pentru evitarea retrogradării, printre acestea și ACS Viitorul Târgu Jiu care în această ultimă etapă a obținut o victorie care nu mai contează, la Miercurea Ciuc.

Vizualizări: 1,347

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: