Învinși cu 6-0 de ultima clasată

După trei luni de pauză campionatul Ligii 3, ediția 2022-2023, s-a reluat în acest week-end. Dacă gorjenii de la Gilortul Cărbunești au debutat în noul an cu o victorie care i-a calificat în play-off, a doua echipă din Gorj din seria 7, ACS Viitorul 2 Târgu Jiu a reușit să piardă la scorul etapei, fiind învinsă cu 6-0 de ultima clasată, Aurul Brad.

ACS Viitorul 2 Târgu Jiu a reușit să se facă de râs în seria 7, acolo unde a fost învinsă de ultima clasată cu scorul de 6-0, scorul etapei din toate seriile de Liga 3. Cei care au administrat dura înfrângere echipei pregătite de Constantin Andriucă au fost jucătorii ultimei clasate din serie, Aurul Brad, cele două echipe făcând schimb de locuri în urma acestui meci.

De altfel, ACS Viitorul 2 are o situație incertă, presa centrală anunțând la un moment dat că a fost preluată de Florin Bejinaru, fostul antrenor de la Pandurii. Echipa nu se știe ce componență are, nici dacă a făcut pregătirea de iarnă, pentru că nu s-a anunțat oficial nici un meci amical.

Singurul anunț apărut doar în presă, nu și pe vreo pagină oficială a clubului, a fost acela că s-a schimbat antrenorul.

Se pare însă că problemele de sănătate pe care le are antrenorul Florin Bejinaru l-au împiedicat să mai continue pregătirea după reunire, acesta fiind operat între timp la București, iar de echipă ocupându-se tot fostul antrenor Constantin Andriucă.

Vizualizări: 813

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: