Prima victorie a baschetbaliştilor de la CSM în Grupa 11-18

CSM Târgu Jiu a înregistrat sâmbătă seară prima victorie din Grupa 11-18. În etapa a-4-a din faza a doua a campionatului, CSM Târgu Jiu a trecut, pe teren propriu, de Laguna Bucureşti, scor 70-66, pe sferturi 20-18, 18-19, 12-19, 20-10.

Câteva sute de suporteri au venit la Sala Sporturilor pentru a-i încuraja pe jucătorii lui Kresimir Basic. Ataşamentul acestora a fost răsplătit cu o victorie muncită, într-un meci cu numeroase răsturnări de situaţie pe tabelă şi cu un final nu lipsit de emoţii. În cele din urmă, CSM Târgu Jiu a reuşit să se impună şi a luat o gură de oxigen în lupta pentru menţinere în Liga Naţională.

Cel mai bun om al echipei a fost Shamiel Stevenson, noul căpitan, în absenţa lui Porter Troupe, care este accidentat. Americanul a totalizat 22 de puncte, 10 recuperări şi o pasă decisivă. A fost urmat de Anthony Durham, cu 15 puncte marcate, dar şi 5 recuperări şi 5 pase decisive. Dylan Frye a terminat meciul cu 12p şi 4 recuperări. Randall Brumat a terminat meciul cu 8p şi 8 recuperări. Noam Weinberg a strâns 5p, 2 recuperări şi o pasă decisivă. Andrei Bărăgan a terminat meciul cu 4 puncte, toate marcate de la linia de libere, cu un procentaj de 100%. Grecul Thomas Kottas a contribuit şi el cu 4p şi 2 recuperări.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: