Dezvăluiri incredibile după Universitatea Craiova - UTA Arad

Antrenorul echipei Universitatea Craiova a dezvăluit ce probleme medicale au avut elevii săi înaintea acestei partide. Meciul dintre Universitatea Craiova și UTA Arad s-a jucat vineri seară, în cadrul etapei cu numărul 30 din Superliga, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie și s-a încheiat cu victoria oltenilor, scor 2-1.

După această partidă, Eugen Neagoe  a dezvăluit că elevii lui s-au confruntat cu niște probleme medicale înainte de joc și chiar nu își explică cum au reușit aceștia să evolueze în cadrul întâlnirii cu UTA. „În primul rând, vreau să îi felicit pe băieți, pentru că au dat dovadă de mare caracter în această seară. Aș vrea să remarc câțiva jucători care au avut probleme medicale înainte de acest joc.

Andrei Ivan a avut temperatură, frisoane, nici nu știu cum a jucat. Mateiu, la fel. Crețu, nici el nu e sută la sută, cu gheață la picior. Baiaram, la fel, vine după o operație destul de complicată. O spun acum, nu am spus-o înainte de joc, nu am vrut să îmi caut alibiuri. Băieții merită felicitări. Au dat dovadă de caracter că au reușit să întoarcă jocul în fața unei echipe bune.

Sunt puțin supărat că am luat gol după un corner. I-am invitat în careul nostru. Știa fiecare ce are de făcut, lucrăm foarte mult aceste faze fixe. Este singura mea nemulțumire în această seară. Aș vrea să le mulțumesc și suporterilor, au fost alături de noi, ne-au susținut până în ultimul moment.

(n.r. Cum se vede play-off-ul?) Cred că puteam să avem mai multe puncte, dacă eram puțin mai atenți”, a spus Eugen Neagoe, la flash-interviul de după meci.

Vizualizări: 3,259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: