CSM Târgu Jiu, pe primul loc la Junioare 2 în Seria F

CSM Târgu Jiu s-a clasat pe locul 1 în Seria F la Junioare 2 după ce formația antrenată de Andrei Enache a încheiat meciurile din serie cu o victorie. În ultimul meci al Campionatului Național de Junioare 2, junioarele de la Târgu Jiu s-au impus, pe teren propriu, scor 46-25(23-8), în fața echipei ACS Hercules Băile Herculane.

Handbalistele junioare 2 de la CSM Târgu Jiu au încheiat Seria F pe primul loc și se pregătesc pentru Faza a II-a a campionatului, Grupele Valoare, acolo unde sunt cele mai bune 24 de echipe din ţară. Cum Andrei Enache, antrenorul echipei de junioare 2 a plecat împreună cu echipa de senioare, la Slatina, pentru importantul meci din Liga Florilor, echipa a fost coordonată de Paula Pagnejer, antrenoarea grupei de junioare 4, a informat csmtargujiu.ro. La aproape o lună distanță de la precedenta partidă disputată pe teren propriu, handbalistele pregătite de Andrei Enache au revenit în Sala Sporturilor. Tinerele noastre handbaliste au făcut un meci excelent în care și-au respectat statul de lider și de echipă favorită. A fost un meci la discreția gorjencelor, controlat de la un capăt la celălalt. Pentru junioarele 2, deja calificate în Grupele Valoare, a fost o bună oportunitate de a-și regla jocul pentru meciurile importante din faza superioară a campionatului. ”Ultimul meci din grupe a fost mai mult un antrenament reușit. Fetele au jucat foarte bine în acest meci. A fost un meci bun de pregătire pentru ceea ce urmează, pentru partidele din grupele valoare, acolo unde, deși meciurile vor fi mult mai grele, sperăm să câștigăm toate meciurile și să practicăm un handbal bun, dar și cu zâmbetul pe buze! Felicitări tuturor fetelor pentru ambiție și efortul depus!”, a spus după meci Paula Pagnejer, antrenoare junioare 4 și la acest meci și pentru junioarele 2 de la CSM Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu Junioare 2: Dumitru Daria, Chiriac Raluca 6g, Popescu Beatrice, Ancuța Minodora 4g, Cismașu Alesia 4g, Motoc Sonia, Chiriac Cristina 8g, Burlan Alina 5g, Podarița Vanessa, Vieru Alexandra 4g, Popescu Alexandra 2g, Bușe Ștefania 3g, Rogoveanu Diana 10g. Antrenor: Paula Pagnejer.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: