Gorjenii ar putea să se vaccineze în parc sau la mall

Gorjenii care vor să se vaccineze anti-Covid o pot face la mall sau în Parcul Central din  Târgu Jiu, începând de sâmbătă. Cel puțin asta își doresc reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Gorj. Aceștia au propus înființarea a două centre provizorii de vaccinare în municipiul Târgu Jiu.

Prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega, spune că a vizitat, în acest weekend, centrele de vaccinare anti-Covid din trei localităţi. Pentru ca ritmul de vaccinare să fie unul mai rapid, prefectul afirmă faptul că oamenii se vor putea imuniza acum fără programare și în alte spații special amenajate.

”În weekend, mai exact sâmbătă, împreună cu directorul de la DSP, am făcut o serie de verificări la trei centre de vaccinare. Mă refer la centrele din Tismana, Motru și Bălești. Am vrut să vedem dacă lucrurile se desfășoară normal. Nu au fost depistate probleme. Se intenționează deschiderea unor centre de vaccinare în anumite puncte de interes ale municipiului, fiind vorba despre Parcul Central și Mall. Vrem să venim în sprijinul cetățenilor care vor să se vaccineze și care sunt puțin mai comozi”, a spus prefectul.

Centrul de vaccinare de la mall nu va funcționa non stop, ci în funcție de programul centrului comercial. ”Programul va fi direct legat de cel al centrului comercial, nu va fi non-stop. Ne trebuie acceptul de la București, dar și al proprietarului mall-ului. Sperăm ca de sâmbătă să putem da drumul la aceste activități”, a mai afirmat prefectul.

Centrele respective vor fi destinate persoanelor fără programare la imunizare.

Vizualizări: 1,055

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: