Pandurii îşi ia adio de la Liga 2 într-un meci cu Farul

Retrogradată deja, matematic, de mai mult timp, Pandurii va susţine sâmbătă ultimul meci în esalonul doi. Echipa salvată miraculos anul trecut de pandemie de la Liga 3, va juca acum ultimul său meci din Liga 2, cu Farul Constanţa.

Sâmbătă, de la ora 11:00, la Târgu Jiu, Pandurii întâlnește Farul Constanța, în ultima etapă din play-out, dar şi ultimul meci înainte de a merge în Liga 3. Gorjenii ocupă deja de ceva timp ultimul loc în Grupa A, cu doar 14 puncte, fiind retrogradați matematic de cinci etape.

Adversarul gorjenilor de sâmbătă, Farul Constanţa, vine cu ambiţii mari la Târgu Jiu. Echipa constănţeană mai are un singur obiectiv pentru această ultimă etapă a play-out-ului Ligii 2, a 7-a. Vrea să termine cu victorie duelul cu Pandurii, dar și să încheie pe primul loc Grupa A, în care a fost repartizată după finalul sezonului regulat. Totuşi pentru asta, Farul are nevoie și de jocul rezultatelor, pentru că victoria nu e de ajuns.

Partida ce va avea loc la Târgu Jiu pare una la îndemână pentru Farul, care pornește clar cu prima șansă la victorie, mai ales că gorjenii sunt deja retrogradați matematic în Liga 3.

Cu toate acestea, Ianis Zicu, antrenorul Farului, atrage atenția că jucătorii săi pot intra într-o oarecare stare de relaxare. El își dorește neapărat cele trei puncte, mai ales că este ultimul său meci la Farul, după ce și-a anunțat plecarea la finalul rundei trecute, cu Universitatea Cluj. La fel ca în ultimele runde din acest sezon, Ianis Zicu va miza și în confruntarea cu Pandurii pe mai mulți jucători tineri.

Vizualizări: 798

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: