Gorjenii care au mers la ieri la Policlinică au găsit lacătul pus

Gorjenii care au venit azi la Ambulatoriul Spitalului pentru investigaţii medicale sau pentru a-şi rezolva anumite probleme au trebuit să se întoarcă acasă sau să se prezinte la Unitatea de Primiri Urgenţe sau la Camerele de Gardă.

Cadrele medicale ce îşi desfăşoară activitatea în cabinetele din Ambulatoriul Spitalului Judeţean şi-au luat liber de 1 Decembrie. Ei au profitat de Ziua Naţională a României şi au pus lacătul pe Policlinica din Târgu Jiu. Cadrele medicale au lăsat totuşi un bilet lipit pe geam prin care îndemnau pacienţii cu probleme de sănătate să se prezinte la Camerele de Gardă sau la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean. Gorjenii care s-au dus ieri la Policlinică cu diferite probleme au trebuit să facă cale întoarsă şi să revină într-o altă zi pentru că nu ştiau că medicii sunt liberi. „Nu ştiam că sunt liberi că nu aş mai fi venit. Eu sunt diabetică şi trebuie să-mi iau tratamentul dar nu rezolvai nimic şi mai cheltuii şi bani degeaba pe navetă. O să vin altă dată da alţi bani, altă distracţie. Ei îşi ia liber când vor, de toate sărbătorile legale, de ziua sănătăţii şi se plâng de salarii şi de bani că nu le ajung. Eu ce să mai zic atunci. Trebuiau să anunţe mai de mult, să pună afişe nu acum un bilet în geam că nu lucrează. O grămadă de oameni veniră, ba cu fişe medicale, ba cu trimiteri şi ajunseră la uşă, văzură lacătul şi plecară ce să facă altceva”.

Din cauză că Policlinica a fost închisă, Camerele de Gardă ale Spitalului Judeţean de Urgenţă au fost pline. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi pe holul Unităţii de Primiri Urgenţe, care a fost neîncăpător pentru pacienţii şi aparţinătorii acestora.  Şi cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au lucrat normal ieri şi au încercat să facă faţă tuturor solicitărilor venite din partea gorjenilor care au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cadrele medicale din Policlinică, cei de la cabinetele particulare şi medicii de familie au fost singurii care şi-au luat liber de 1 Decembrie.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: