Gorjenii, chemați să doneze și să învețe să devină „leadership”

Un restaurant din municipiu găzduiește joi, pentru vreo trei ore, un „Workshop de Leadership motivaţional” care are și un scop caritabil, participanții fiind anunțați încă de la început că pot dona bani sau produse în valoare de 50 de lei, sumele strânse urmând să ajungă de Crăciun la copiii cu probleme. Mircea Chira este un patron din Alba Iulia, care menționează în CV-ul său și că este membru în Marea Lojă Națională a României, dar și un bun organizator, care are capacitatea de comunicare și persuasiune, fiind un bun motivator.

De altfel, Chira își bazează conferința pe care o susține la Târgu Jiu tocmai pe faptul că este un bun motivator, el susținând un turneu prin țară pe această temă. Ardeleanul care este și om de afaceri, dar și fost președinte al PSD Alba Iulia între 2007 și 2008, spune că îi va ajuta pe participanți să își descopere „atitudinea de învingător”. El le promite participanților că după cele trei ore petrecute cu el vor descoperi cum să devină lideri de succes, care să îi inspire și pe alții, dar și să își motiveze echipele cu care lucrează.

„După seminar, vei putea spune cu convingere: ”DA! VREAU”, ”POT”şi ”FAC” și nimic nu va sta în calea succesului tău. O echipă motivată: în urma workshop-ului vei descoperi cum să îi motivezi pe membrii echipei tale pentru a avea rezultatele pe care le dorești. Blocajele te vor opri din drumul spre succes: participă la seminar și vei învăța cum să depășești obstacolele mai ușor bazându-te pe propria forță interioară. Șansa de a cunoaște oameni noi: natura seminarului favorizează networkingul, schimbul de păreri și de experiențe de viață cu ceilalți participanți”, spune Mircea Chira, care se prezintă pe o rețea de socializare ca fiind „antrenor în motivare, leadership şi public speaking”, el menționând că principalul său obiectiv este acela de a contribui la schimbarea în bine a vieţii cât mai multor oameni, care au curajul să învețe că totul este posibil.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: