Gorjenii, impresionați de drama vânzătorului de flori

Lorena și Sorin Otărășanu și afacerea lor din Țicleni - Gorj, Grădina cu flori, așa cum o găsiți pe facebook, au fost aproape de gorjeni ori de cât ori a fost nevoie. Sorin este acel tânăr care, acum un an, a luat zeci de ghivece cu flori și le-a dus medicilor de la spitalul Covid din Târgu Cărbunești, pentru a le face medicilor ziua mai bună.

Din păcate, acum câteva zile, Lorena, soția lui, a fost răpusă de Covid. Distrus de durere și izolat la domiciliu, Sorin nu a putut să lase florile să se usuce.

Le-a scos la poartă și a anunțat pe facebook că oricine vrea să le cumpere poate lăsa banii într-o cutie. “Deoarece noi suntem în izolare, dar din păcate avem multe plăntuțe în această perioadă, am scos în locul nostru de vânzare crizantema pe care va invităm să o alegeți și să o achiziționati fără a suna sau striga la noi, alegeti planta preferata și lăsați bănuții în cutiuța poștală! Prețurile o să fie foarte mici față de piața actuala, crizantema mare 17 lei, crizantema mica 8 lei, vă mulțumesc și vă aștept cu drag”, a transmis Grădina cu flori.

Sorin a fost uimit să vadă câți oameni au fost alături de ei: “Dragii mei, mă bucur din tot sufletul că ați arătat atât de mare interes pentru postarea mea de astăzi și ați venit să achizițonați crizanteme într-un număr atât de mare. Eu știu că toți ați lăsat mai mulți bănuți în cutia poștala și pentru asta nu pot decât să vă mulțumesc din tot sufletul. Sunteți cu toții minunați și va doresc sa fiți sănătoși și toate visele sa va devina realitate”.

Vizualizări: 25,314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: