Gorjenii îşi dau în cap cu unelte agricole

Gorjenii merg la câmp să muncească, dar unii ajung să îşi dea în cap cu uneltele agricole. Cel puţin asta reiese dintr-un bilanţ al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, care arată că într-o singură zi, în localităţi distincte din judeţ, au avut loc trei astfel de cazuri în care între sătenii s-au lovit cu furci, pari şi araci.

Unul dintre conflicte a avut loc luni, 1 iunie, între doi săteni din satul Rugi, comuna Turcineşti. Un bărbat de 55 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Târgu Jiu, după ce un vecin în vârstă de 66 de ani i-a dat cu furca în cap. Cearta a pornit de la o bucată de pământ, iar cei doi s-au luat la pumni şi picioare.

O altă dispută a avut loc la Ţânţăreni. Un bărbat de 62 de ani a fost găsit zăcând în şanţ de localnici, după ce a fost lovit cu un par de doi bărbaţi de 24 şi 39 de ani. Conform oamenilor legii între cei trei s-a iscat un conflict spontan pe drumul comunal Floreşti-Căpinteni. În şanţ a fost găsit şi un bărbat în vârstă de 40 de ani din Hurezani, după ce a fost agresat cu un arac de un tânăr în vârstă de 26 de ani din localitate. Bărbatul a primit lovituri în special în zona toracelui, tânărul aplicându-i şi câţiva pumnii în zona capului. În toate cele trei cazuri, oamenii legii au întocmit dosare penale şi fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: