Gorjenii îşi pot plăti vacanţa în rate

Gorjenii se gândesc încă de pe acum la sezonul estival şi îşi fac rezervări pentru concedii. Agenţiile de turism vin în sprijinul turiştilor care vor să-şi cumpere o excursie pentru la vară cu oferte cât mai atrăgătoare. În vreme de criză, agenţiile fac şi reduceri clienţilor care vor să-şi petreacă concediul în staţiunile din România.

Nici nu a trecut iarna şi gorjenii se gândesc unde îşi vor petrece concediul din sezonul estival. Ei au luat drumul agenţiilor de turism pentru a se interesa de excursii şi pentru a-şi face rezervări. Se pare că şi anul acesta litoralul românesc este preferat de majoritatea gorjenilor şi tot mai puţini turişti doresc să-şi petreacă concediul în afara graniţelor ţării. „De câţiva ani gorjenii preferă să petreacă vacanţele de vară pe litoralul românesc sau în zona montană, lucru care pe noi ne bucură foarte mult. Deja au venit la noi la agenţie oameni care îşi fac rezervări în staţiuni pentru la vară. Din ce în ce mai puţini pleacă în străinătate iar pentru România este un lucru bun. Noi avem oferte dar aşteptăm şi târgurile de oferte şi acum în plină criză vrem să ajutăm turiştii să-şi facă vacanţele”, a declarat Laura Dragu, reprezentanta unei Agenţii de Turism.

Cei care îşi achiziţionează un sejur în România până la sfârşitul lunii martie beneficiază de o reducere de până la 30% din valoarea pachetului turistic. Totodată, turiştii au posibilitatea să-şi achite vacanţa în rate. „Avem oferte prin programul de înscrieri timpurii prin care gorjenii pot să-şi achiziţioneze un sejur şi dacă-l plătesc până la sfârşitul lunii martie au o reducere de până la 30%. Totodată, cei care vin în această perioadă pot să-şi achite sejurul în rate însă trebuie achitat complet cu 21 de zile înainte să plece în staţiune. Ei hotărăsc în câte rate achită pachetul de servicii”.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: