Gradaţii de merit: note mai mici în urma contestaţiilor

29 de cadre didactice au depus contestaţie la punctajul aprobat de comisia de evaluare a gradaţiilor de merit, iar 10 dintre ele au obţinut un punctaj mai mic în urma reevaluării. Alţi zece au primit note mai mari, însă în mare parte diferenţele nu sunt semnificative. Restul au rămas cu punctajul iniţial.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj a făcut publică lista cu rezultatele obţinute de dascăli în urma contestaţiilor. Diferenţele de punctaj în urma reevaluării nu diferă cu mult faţă de cele aprobate iniţial, însă nu puţini sunt cei care au primit un punctaj mai mic. „După reevaluarea dosarelor depuse pentru obţinerea gradaţiilor de merit s-au publicat rezultatele finale. Unele punctaje au fost micşorate şi majorate, iar numărul de contestaţii raportat la celelalte judeţe este cred că unul dintre cele mai mici pe ţară. În comisia de contestaţii au fost introduse persoane cu experienţă care nu au participat la evaluarea iniţială”, a declarat Georgeta Popescu, purtător de cuvânt al ISJ Gorj.

Cadrele didactice care au primit note mai mici la contestaţii cu diferenţe de câteva puncte sunt: Ileana Diana Ciurea- profesor de educaţie plastică în cadrul  Şcolii Gimnaziale „Ecaterina Teodoroiu” al cărei dosar a fost notat iniţial cu 64,97 de puncte, iar în urma contestaţiei i-au fost acordate 60,72 de puncte; Ana Ionescu Haidău, profesor de educaţie plastică/educaţie vizuală la Liceul de Arte „C. Brăiloiu”  care a primit 51,25 puncte iniţial, ca mai apoi să îi fie acordate 48,75. Alte opt persoane au primit note mai mici faţă de cele iniţiale însă diferenţa a fost de circa un punct. Este vorba de profesorii Daniela Argint, Delia Vasilica Hirean, Simona Angela Roşca, Felicia Boceanu, Cosmin Constantin Călugăru, Iulian Chivulescu, Simona Lidia Dumitru şi Mirela Mihaela Chirilă Pătraşcu.

Şi-au mărit punctajul 

Pe de altă parte, zece cadre didactice au primit note mai mari în urma contestaţiilor. Dascălii care şi-au majorat punctajul sunt: Elena Semenescu, învăţător la Şcoala Gimnazială Constantin Săvoiu care a primit 59,25 de puncte plecând de la un punctaj iniţial de 56,75 de puncte; Gheorghe Drăgan profesor de educaţie fizică şi sport tot de la  Şcoala Gimnazială Constantin Săvoiu, care a primit 30,20 de punte, iar iniţial a avut 28.72 de puncte. La ceilalţi diferenţele de punctaj nu au fost majore.

Alte nouă cadre didactice şi-au păstrat punctajul iniţial neprimind din partea comisiei însărcinate cu reevaluarea un punctaj mai mare sau mai mic.

Vizualizări: 237

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: