Graure, al patrulea director general din 2009 la CE Turceni

Complexul Energetic Turceni va avea începând de azi un nou director general, în persoana lui Octavian Graure. Ministrul economiei, Adriean Videanu, a semnat în cursul zilei de vineri ordinul de instalare în funcţie a lui Graure, acesta urmând să îşi preia oficial atribuţiile începând de azi. Octavian Graure a fost până acum director al direcţiei buget contabilitate din cadrul CE Turceni. El urmează să conducă unitate interimar pentru o perioadă de trei luni, aşa cum a făcut şi Marian Motocu, al cărui mandat s-a încheiat vineri.

Graure devine astfel al patrulea director general din acest an al CE Turceni, complexul energetic fiind condus la începutul lui 2009 de Ionel Manţog, iar apoi de Eugen Tunaru şi Marian Motocu.

Noul director general are, conform propriei declaraţii de avere, un apartament şi o casă în Craiova, precum şi două autoturisme, achiziţionate prin credite de nevoi personale de către soţia sa. Graure dispune la o bancă din Târgu Jiu de un cont curent de 26.000 de lei şi de un depozit de 50.000 de lei. De asemenea, el are un credit ipotecar pe o perioadă de 30 de ani, în cuantum de 165.000 de lei. Tot conform declaraţiei de avere completate la începutul acestui an, Octavian Graure a avut în 2008 câştiguri salariale de aproape 180.000 de lei, în timp ce soţia sa a câştigat 35.000 de lei.

Motocu, mai bogat decât Graure

O declaraţie de avere mult mai bogată are Motocu, el fiind proprietarul a nu mai puţin de 8 suprafeţe de teren în judeţul Dolj, majoritatea fiind achiziţionate în ultimii ani, el având şi 4 case şi un apartament, alături de un Oltcit şi un Audi A4 vechi de 6 ani. Motocu şi-a deschis anul acesta un depozit de 50.000 de lei la o bancă din Târgu Jiu, aceeaşi cu a lui Graure, iar pe un prieten, George Rusescu, l-a împrumutat cu 300.000 de lei. Fostul director general a contractat, la rândul său, din 2005 până acum, credite în valoare de circa 130.000 de euro, veniturile sale salariale de anul trecut fiind de peste 230.000 de lei, soţia lui Motocu având şi ea câştiguri de 54.000 de lei ca angajată la Primăria Craiova.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: