Greblă, naş la nunta fiului primarului din Cruşeţ

Mare petrecere mare se anunţă la sfârşitul acestei săptămâni într-una din cele mai sudice localităţi ale judeţului, edilul din Cruşeţ urmând să fie socru mare. Fiul său cel mare îşi pune pirostiile, iar ca naş îl are pe senatorul Toni Greblă, motiv tocmai bun pentru ca la eveniment să fie invitaţi mai toţi politicienii de pe malul Jiului.

Alexandru Ionuţ are 28 de ani şi urmează să îşi unească destinele cu Roxana, unul dintre cei mai buni tineri ginecologi din Oltenia. Mireasa a fost prima din Craiova şi a 24-a pe ţară la examenul de rezidenţiat, spitalul fiind nu doar locul său de muncă, ci şi al ginerelui. De fapt, primarul Viorel Drăguşin are doi băieţi şi amândoi sunt medici la Craiova, Alexandru fiind chirurg ortoped. În consecinţă, nunta nu se va desfăşura doar la ginere acasă, aşa cum cere tradiţia, ci şi la Craiova, motiv pentru care week-end-ul viitor se anunţă unul foarte fierbinte nu doar la propriu, ci şi la figurat. Primarul recunoaşte că are mulţi invitaţi, iar pentru asta s-a pregătit deja cu saci întregi de cuburi de gheaţă, cu care să se răcorească şi colegii de partid, dar şi „adversarii” de la alte formaţiuni politice…”Eu am fost la fel faţă de toată lumea. Nu am ţinut cont că unul e cu mine în partid şi altul nu. Din contră, după atâţia ani la primărie pot să spun că parcă mai mult m-au ajutat ceilalţi decât ai mei, ca să spun aşa. Şi când a fost cu Convenţia Democratică, şi cu PDL-ul acum, eu am făcut rost de fonduri pentru a rezolva problemele comunei. Când sunt ai tăi la putere ţi se spune că suntem mulţi şi bani puţini…Contează omenia în viaţă şi cât de mult de implici în a rezolva problemele oamenilor”, ne-a declarat primarul din Cruşeţ.

„Acum invitaţiile au fost trimise, vine cine doreşte, noi suntem pregătiţi. Vom avea aici cununia civilă şi religioasă, dar vom face şi la Craiova o masă pentru că sunt invitaţi şi de acolo, mai ales că mirii sunt stabiliţi în Bănie“

Viorel Drăguşin, primar Cruşeţ

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: