„Greii“ PDL, aşteptaţi la alegerile de sâmbătă

Înscăunarea ca preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL a senatorului Ion Ruşeţ are toate şansele să se facă sâmbătă în prezenţa mai multor lideri centrali ai partidului. Acesta i-a invitat, ca preşedinte interimar, pe toţi şefii de la Bucureşti ai formaţiunii politice aflată la guvernare în ultimii ani, primul pe lista celor aşteptaţi la Târgu Jiu fiind chiar preşedintele Emil Boc.

 Prim-ministrul este aşteptat să vină în oraşul lui Brâncuşi fie şi pentru câteva ore, aşa cum a făcut-o cu ocazia unei vizite din 2006, când era doar şef al portocaliilor. Boc a fost atunci alături de preşedintele de la acel moment al PD Gorj, Ionel Manţog.

Senatorul Ion Ruşeţ i-a invitat însă şi pe restul membrilor cabinetului cu apartenenţă la PDL, la fel ca şi pe alţi lideri marcanţi din partid, aflaţi în trecut în diferite funcţii de conducere. În ultima categorie se încadrează Adriean Videanu, Radu Berceanu, dar şi Vasile Blaga, candidat la şefia PDL şi susţinut de către o parte a portocaliilor din Gorj. Şedinţa de alegeri va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, alegerea lui Ruşeţ ca preşedinte nefiind una cu emoţii pentru că acesta nu are nici un contracandidat, iar după o şedinţă „colegială” desfăşurată aseară, lucrurile au fost complet clarificate în privinţa modului în care delegaţii la alegeri vor vota echipa sa.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: