Grig şi Reghe: „Rezultat echitabil !”

Cei doi antrenori, Grigoraş şi Reghecampf au recunoscut la final că egalul era cel mai echitabil rezultat. „Ştiam că vom întâlni o echipă de mare valoare, iar Steaua a dovedit şi acum că e foarte tare. Oricum, au fost două reprize complet diferite. În prima noi am practicat un fotbal de mare calitate, cu presing, cu posesie, cu ocazii...însă, atunci când ai 3-4 mari ocazii cu Steaua şi nu dai nici măcar un gol, e greu să ai pretenţii s-o baţi pe Steaua. Oricum acest egal e rezultat mare pentru noi deoarece l-am obţinut în faţa celei mai bune echipe din România”, a spus ferm Grigoraş. „Rezultatul este echitabil, au avut câteva ocazii în prima repriză, dar am schimbat şi în repriza a doua am jucat mult mai bine.Gabi Matei a fost depăşit, nu era în tempo-ul jocului, a fost depăşit de foarte multe ori. Cred că a avut şi emoţii, teamă, din cauza revenirii pe acest stadion.Noi nu am venit aici să facem egal, dar din păcate nu ne-a ieşit aşa cum ne-am dorit”, a declarat şi Reghecampf la final.

Alte reacţii după Pandurii-Steaua 0-0:

Gigi Becali, patron Steaua: Maxim e un jucător foarte tehnic. Ce să faci totuşi cu un jucător care joacă o singură repriză? Pe Răduţ, dacă vor, să-l cumpere. Fără forţă, fără tărie, nu poţi să ajungi mare fotbalist.Alor meile dau jumătate din sumă, câte 10.000 de euro, pentru că n-au bătut în cel mai uşor dintre meciuri.

Mihai Pintilii, Steaua: Mi-aş dori din tot sufletul ca noi să luăm campionatul iar Pandurii să termine pe locul 2, să fie vicecampioni.

Alex Maxim, Pandurii: Eu am luat antibiotice toată săptămâna, mi-am dorit foarte mult să joc împotriva Stelei. În prima repriză, a existat o singură echipă pe teren! După pauză, Steaua a echilibrat. Păcat că nu am reuşit să marcăm. Steaua e cea mai puternică echipă pe care am întâlnit-o până acum. E pe primul loc meritat.

Mihai Răduţ, Pandurii: Mi-am făcut treaba şi sunt mulţumit de rezultat! Steaua e foarte puternică şi nu văd cine i-ar putea ajunge din urmă. Îmi doresc ca Steaua să câştige titlul.

Petre Grigoraş, antrenor Pandurii: E imposibil ca Steaua să mai piardă titlul, o să vedeţi că la fiecare meci orice echipă va avea mari probleme s-o bată. Steaua va fi viitoarea campioană!

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: