Grigoraş a dat pandurilor un exemplu: Oţelul

Petre Grigoraş spune că vrea să impună şi la Pandurii acea forţă a grupului care a dat roade la Oţelul Galaţi. Faptul că Oţelul se află pe locul I în prima ligă este şi meritul actualului tehnician de la Pandurii care aplecat în urmă cu un an de la formaţia din Galaţi printr-o demisie.  Motivul – obiectivul impus de conducere era calificarea în Cupele Europene iar tehnicianul a considerat că nu-l poate realiza.

Petre Grigoraş a dat ca exemplu cazul Oţelului la care a reuşit să formeze o echipă prin forţa grupului. Conştient că nu are mari valori la Pandurii, acesta vrea să reuşească să formeze un grup unit şi să obţină rezultate bune fără a avea multe individualităţi. Tehnicianul a spus că dovada faptului că Oţelul nu s-a bazat pe individualităţi o constituie neconvocarea nici unui jucător la naţională. „Peste tot am pus mai mare accent pe forţa de grup şi mai puţin pe individualităţi şi un bun exemplu în acest sens este elocvent şi acum la Galaţi”. Fosta sa echipă, la care a lucrat trei ani şi jumătate este acum pe locul I. „Nu putem spune că au nişte jucători foarte, foarte buni în lot. Dovadă şi faptul că n-au fost selecţionaţi nici unul dintre ei la echipa naţională. Dar forţa grupului a dovedit că pot fi înlăturate orice obstacole. Oţelul este un exemplu de urmat şi sper ca împreună cu conducerea şi jucătorii să reuşesc să fac treabă în timpul cel mai scurt”, a mărturisit ieri Grigoraş.

Vrea să unească vestiarul

Prima problemă pe care Grigoraş spune că trebuie să o rezolve este cea a disensiunilor din vestiarul echipei. „Sper ca împreună cu staff-ul meu şi cu conducerea să facem un grup unit la Pandurii. Vreau să dispară acele disensiuni care am înţeles că ar exista în vestiar. Lucrul acesta pare logic având în vedere faptul că s-au reunit aici două echipe pentru a forma una. Nu trebuie să ascundem faptul că ar putea exista mici reticenţe la jucători unii faţă de alţii dar eu sper să reuşesc să creez un colectiv unit aşa cum mi-am dorit de fiecare dată la fiecare echipă pe care am creat-o”, a spus ieri Grigoraş.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: