Grigoraş a dus echipa în Antalya pentru a cunoaşte jucătorii

Pandurii au plecat ieri în Antalya pentru un stagiu de cinci zile în care vor susţine şi două meciuri amicale cu Antalya Spor şi Kasimpaşa Spor. Antrenorul echipei gorjene a precizat că foloseşte acest stagiu de pregătire pentru a cunoaşte mai bine unii jucători şi pentru a stabili echipa pentru viitorul meci din campionat cu Sportul Studenţesc.

Pandurii vor juca în această după-amiază pe terenul din incinta bazei sportive Mardan Palace cu ocupanta locului opt în campionatul Turciei, Antalya Spor  iar duminică au programat un meci cu Kasimpaşa Spor, ocupanta ultimului loc în clasament în prima ligă a Turciei.

Vrea să evalueze lotul

Grigoraş a deplasat în Turcia un lot de 26 de jucători, dintre care trei portari. Lipsesc din lot doar Viera şi Chiricheş, aceştia  fiind convocaţi la naţionala României, respectiv a Coastei de Fildeş. Columbianul Christian Mejia a fost lăsat la Târgu Jiu să se antreneze cu echipa a doua. „Voi face o evaluare. Nu avem nevoie de cantitate, ci de calitate. La întoarcere cred că vor rămâne mai puţini. M-ar bucura să mă forţeze jucătorii să nu plece nici unul. Îmi e greu să cred că se va întâmpla acest lucru“, a spus antrenorul Petre Grigoraş care vrea să păstreze în lot doar 20 de jucători pe care să se bazeze în campionat, restul urmând probabil să meargă la echipa a doua. „Îmi trebuie un răgaz de evaluare măcar până la prima etapă. Dar timp de evaluări nu prea există. Timpul este cel mai mare duşman, ne presează, iar rezultatul din prima etapă ne interesează”, a mai precizat tehnicianul care are la dispoziţie cinci zile să-şi dea seama de potenţialul jucătorilor.

Grigoraş: „Să nu uite că au semnat cu Pandurii şi reprezintă acest oraş!”

Din lotul actual Grigoraş îi cunoaşte bine doar pe Voiculeţ şi Apostu, pe care i-a avut elevi şi la Farul Constanţa. Băcilă a jucat şi el la Farul, dar nu l-a avut antrenor pe Grigoraş, fiind la juniori în perioada respectivă. „Am avut o discuţie cu jucătorii, iar pe unii îi cunosc. Sunt şi câţiva fotbalişti tineri pe care i-am văzut doar la TV în anumite jocuri. E prematur, e prea devreme să-mi fac o impresie”, a spus tehnicianul pandurilor precizând că acest cantonament îl va ajuta să se edifice asupra tuturor jucătorilor: „Această perioadă pe care o vom petrece în Antalya mă va edifica oarecum asupra potenţialului echipei. Sper ca băieţii să înţeleagă mesajul pe care l-am transmis, acela de a forma un grup unit şi o familie. Să nu uite jucătorii că au semnat contracte cu Pandurii şi că reprezintă acest club şi acest oraş. Dacă vor înţelege acest lucru şi vor pune umărul pentru a salva echipa din situaţia grea în cel mai scurt timp, vom realiza lucruri frumoase“, a mai spus antrenorul gorjenilor.

Lotul deplasat în Turcia:

                            

1        Marius Popa                  

2        Pedro Mingote               

3        Daniel Mutu          

4        Gabriel Matei                 

5        Daniel Ghindeanu           

6        Vojislav Vranjkovici                 

7        Mihai Pintilii                   

8        Adjin Maksumovici                            

9        Alin Chibulcutean           

10      Alexandre  Cardoso                 

11      Marius Băcilă                 

12      Florin Hidişan                

13      Nasser Menassel            

14      Alexandru Ciucur           

15      Stojan Vranjes                

16      Ilie Iordache         

17      Dan Nistor            

18      Daniel Orac          

19      Ciprian Brata                  

20      Constantin Grecu           

21      Mădălin Murgan             

22      Claudiu Voiculeţ             

23      Andrei Antohi                

24      Bogdan Apostu              

25      Jaka Stromajer                

26      Adrian Iordache             

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: