Grigoraş: „Am trecut peste un moment delicat”

Pandurii au stopat seria neagră printr-o victorie la Braşov. Eşecul stegarilor a dus la demisia lui Sorin Cîrţu, chiar de ziua tehnicianului!

Trupa lui Grigoraş nu mai simţise gustul victoriei de pe 7 octombrie, de la 3-1 cu Bistriţa în deplasare. Victoria cu Braşov a venit astfel ca o gură de oxigen.

Concluziile lui Grigoraş

Pandurii s-au descătuşat după victoria de sub Tâmpa. Reacţia de bucurie a fost una evidentă după golul lui Lemnaru. Atacantul s-a dus direct la Grigoraş şi l-a îmbrăţişat după primul său gol în acest sezon de liga 1. Pentru panduri, a fost primul succes după mai bine de o lună de pauză! „Sunt extrem de bucuros că am trecut peste un moment delicat. O presiune artificială pusă pe noi. O săptămână neagră cu trei jocuri fără victorie, deşi ne făcusem planuri mari. Am trecut peste acest moment greu. A venit şi golul într-un moment fericit pentru noi, sunt trei puncte importante. Din păcate ambele echipe veneau după rezultate nefavorabile, acum ne bucurăm doar noi, dar Braşovul va trece peste aceste momente”, a spus Grigoraş.

Cîrţu, demisie de ziua lui !

Eşecul cu Pandurii l-a determinat pe Sorin Cîrţu să-şi dea demisia. Fostul antrenor al pandurilor n-a rezistat decât 5 partide la Braşov. A obţinut o victorie în Giuleşti cu Rapid dar a pierdut de două ori cu Petrolul, o dată în campionat şi o dată în Cupă, a mai înregistrat un dureros 0-5 la CFR Cluj plus eşecul de duminică cu Pandurii. „Nu mai are rost să continui, le-am cerut celor de la club să facă actele pentru încetarea colaborării. M-am săturat să pierdem jocuri ratând ocazii clare, nouă ne trebuie 20 de ocazii ca să dăm un gol. Nu vreau să-mi distrug viaţa! M-am grăbit când am venit şi am zis că echipa are potenţial. Fanii au contribuit la decizia mea, scandează meci de meci „demisia”. Cu Pandurii şi cu Petrolul nu trebuia să pierdem, doar cu CFR am jucat foarte slab”, a declarat Sorinaccio cu amărăciune. Culmea, Cîrţu şi-a dat demisia chiar înainte de ziua lui! Antrenorul a împlinit 57 de ani ieri. „Ştiu că este ziua lui, i-am urat «La mulţi ani» la conferinţa de presă, dar şi ziua mea este joi”, a comentat situaţia Grigoraş.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: