Grigoraş, aproape de demisie! Partida cu FC Braşov, ultimul test!

Petre Grigoraş va fi dat afară sau va pleca de la CS Pandurii dacă nu câştigă partida de sâmbătă, 8 noiembrie, de la 15.30, cu FC Braşov. Tehnicianul pandurilor a semnat cu Pandurii în aprilie, după ce suporterii i-au strigat numele, dar a reuşit doar două victorii şi un loc în zona retrogradabilă.

Petre Grigoraş pare sigur de demiterea sa dacă nu câştigă la Braşov. Mihai Prunariu, preşedintele CS Pandurii, i-a transmis mesajul prin intermediul presei. Grigoraş a înţeles şi ieri a spus că dacă plecarea sa ar fi „şocul“ de care are nevoie echipa, atunci va pleca. Pandurii o ţin din şoc în şoc, pentru că nici cel de după plecarea lui Cristi Pustai nu a adus puncte. „E posibil să fie un capăt de drum, dar deocamdată, personal, nu am vrut să mă gândesc la asta. Am avut o discuţie cu cei din conducere. Normal că este supărare mare şi repet e normal să fie şi ei supăraţi pe rezultat. Aşteptăm partida de la Braşov“.

Grigoraş a cerut ajutorul jucătorilor. El a spus şi că jucătorii trebuie să fie fraţi pe teren, chiar dacă în afara programului nu au o relaţie bună. „Eu sunt încrezător, încă, şi vreau să le transmit şi asta jucătorilor: că e nevoie de o schimbare de atitudine pentru a câştiga această partidă. Nu o să fiu o piedică în faţa echipei pe care o respect, o stimez şi o antrenez. Nu m-am gândit să plec sub nicio formă, nu am zis că renunţ, dar dacă conducerea se va hotărî nu mă voi opune. Dacă se va considera că eu sunt principalul vinovat ne-am strânge mâinile fără nici un fel de problemă. E clar că cei care investesc aici vor să încerce să facă un şoc la echipă şi dacă se va hotărî că eu sunt cel care trebuie să părăsesc echipa, voi face totul spre binele echipei“, a mai declarat Grigoraş.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: