Grigoraş: ”Ar fi un dezastru pentru noi să nu jucăm cu Oţelul!”

Pandurii erau încă neprogramaţi aseară, până la închiderea ediţiei, dar termenul limită expiră miercuri, la miezul nopţii. Petre Grigoraş era deja îngrijorat de situaţia creată şi considera că nu e admisibil ca acest meci să nu se joace pe teren şi Oţelul să câştige la masa verde. Grav e şi faptul că Pandurii nici nu au înregistrat transferurile de jucători dar aceasta e o problemă minoră în comparaţie cu neprogramarea, pentru că oricum gorjenii nu au perfectat iarna aceasta prea multe transferuri.

Antrenorul echipei Pandurii, Petre Grigoraş, nu ştia aseară dacă va putea juca meciul cu Oţelul Galaţi. „Cel mai concret răspuns  la această întrebare îl poate da conducerea pentru că ei sunt în măsură să rezolve această problemă. Eu n-aş avea nici o şansă şi nici nu am nici o putere”, a spus tehnicianul care este îngrijorat şi speră ca preşedinţii clubului să rezolve problema neprogramării: „E normal să existe o îngrijorare când vezi că trece timpul şi mai sunt câta zile până va începe campionatul şi problemele nu sunt rezolvate. Ai o anumită teamă că nu poţi fi programat dar eu sper că domnul Condescu cu domnul Pîrvulescu, vor reuşi să scape şi de acele datorii şi să intrăm şi noi pe un făgaş normal”.

Grigoraş spune că ar fi un dezastru pentru echipa sa să nu poată juca acest meci: „Ar fi un dezastru pentru noi să nu putem juca cu Oţelul pentru că e o şansă de a mai cuceri puncte. Chiar dacă jucăm cu liderul acum, chiar dacă lotul nostru nu este chiar complet şi avem ceva probleme medicale. Una e să pierzi fără drept de apel cu 3-0 şi alta e să joci şi să ai şansa ta de lua cele trei puncte”.

Preşedintele Pîrvulescu a precizat ieri că este posibil ca acordul de reeşalonare să nu poată fi semnat şi meciul să nu se dispute: „Dacă nu ajungem la un acord cu Dinamo meciul cu Oţelul e în pericol să nu se joace dar eu sper să nu se ajungă până acolo. Dar eu cred că vom juca partida cu Oţelul şi să ieşim şi noi din acest stres cu o victorie pentru că aşa am anula tot ceea ce am făcut bine în tur”.  Pandurii nici nu pot transfera nici un jucător până la rezolvarea problemei cu Dinamo dar problema se poate rezolva dacă Pandurii vor primi drept de joc.

"Facem eforturi pentru a fi programaţi, însă cei de la Dinamo nu vor să cedeze. Vor banii acum! Dacă nu găsim înţelegere pentru a amâna termenul de plată, nu vom evolua în această etapă. Este o sumă mare, iar în aceste vremuri de criză nu poţi găsi imediat resursele. Sper totuşi să ne înţelegem cu cei de la Dinamo"

 Eugen Pîrvulescu.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: