Grigoraş crede că e jenant că Pandurii nu dă goluri

Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş, speră că jucătorii îşi vor reveni şi vor începe să dea goluri. Grigoraş se pregăteşte de meciul de joi cu Viitorul lui Hagi. Vrea să marcheze în poarta Viitorul, dar nu ar vrea nici ca echipa lui Hagi să retrogradeze.

Grigoraş se teme că ar putea doborî un record negativ al pandurilor. Două goluri acasă într-un retur. „Jenant este că nu am reuşit să marcăm nici măcar un gol de gând am venit şi ştiţi foarte bine că mie personal îmi place jocul spectaculos, jocul ofensiv şi golurile. Îmi plac golurile. Nu am avut parte de asta. Sper ca măcar joi să am satisfacţia asta pentru că m-aţi anunţat tot voi că s-ar putea să depăşesc un record negativ în istoria clubului când am avut doar două goluri acasă. Noi avem unul“, a declarat antrenorul. El nu înţelege evoluţia foarte slabă a jucătorilor care au dus Pandurii în Europa. „E o situaţie delicată. Nu mă ascund după vorbe şi vă spun că stăm destul de slab. Pentru noi fiecare partidă e din ce în ce mai grea. Trebuie să fim optimişti. Aceşti băieţi nu au cum să nu-şi revină atâta timp cât au demonstrat că pot să evolueze la un nivel înalt. E inexplicabil că evoluţiile lor sunt atât de atât de modeste momentan“, a mai spus Petre Grigoraş.

Joi, Pandurii joacă cu Viitorul pe Municipal, intrarea fiind liberă. Grigoraş are două dorinţe. „Viitorul e o echipă imprevizibilă. Un proiect foarte frumos pe care îl face Gică Hagi acolo. Mi-aş dori două lucruri. Să batem noi joi, dar să se salveze şi ei de la retrogradare“, a mai spus Grig.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: