Grigoraş e mai îngrijorat de starea echipei decât de cea a terenului

Zăpada care a acoperit ieri dimineaţă terenurile de fotbal i-a trimis pe fotbaliştii de la Pandurii să se antreneze pe un teren acoperit. Antrenorii au ales pentru antrenamentul programat ieri terenul acoperit cu balon de la Dolce Vita, chiar dacă e sintetic acesta oferind condiţii de pregătire mai bune decât sinteticul echipei Pandurii care e sub zăpadă dar şi îmbibat cu apă.

Fotbaliştii de la Pandurii au susţinut antrenamentul programat ieri pe un teren sintetic acoperit din Parcul Central. Conducerea a ales să trimită echipa la „balonul  de la Dolce Vita” din cauza ninsorii căzute în ultimele zile  care a făcut impracticabile toate terenurile din incinta complexului sportiv. Antrenorul Petre Grigoraş a precizat că este îngrijorat de starea vremii din ultima săptămână dar pentru meciul de vineri consideră că arbitrul va fi cel care va decide dacă se va disputa partida.„Vremea mă îngrijorează şi e normal pentru că fotbalul se joacă pe un teren bun. La final de tur voiam să se termine mai repede, aşa cum am spus atunci, pentru că fotbalul se joacă de regulă pe teren bun. Pe terenurile acestea e greu să ne antrenăm. Dacă va fi zăpadă la ora meciului ea va fi curăţată pentru că altfel nu poate începe partida. Dar nu, starea terenului mă îngrijorează atât de mult cât starea generală a echipei”, a spus antrenorul Pandurilor.

Preşedintele Eugen Pârvulescu a precizat că se intenţionează să se verifice în aceste zile starea terenului de la Severin şi dacă zăpada va continua să cadă se va trece la deszăpezirea acestuia.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: