Grigoraş: Eu nu l-aş da pe Roman cu 600.000 de euro

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraș, a declarat, ieri, că plecarea lui Mihai Roman la Steaua este un zvon şi că nu au fost discuţii între cele două cluburi de fotbal. Presa centrală îl introduce în ecuaţie şi pe Paul Anton, care a mai fost şi altă dată în vederile Stelei. Cât despre Roman, jurnaliştii de la sport.ro spun că s-a înţeles cu Steaua şi că va ajunge în Ghencea după plecarea lui Keşeru, la începutul lui 2015.

Grigoraş a mai spus că Pandurii Târgu Jiu are nevoie de Mihai Roman în această perioadă dificilă. „Sunt zvonuri deocamdată. Din punctul meu de vedere, am și declarat că el are nevoie de jocuri, are nevoie de Pandurii, așa cum și noi avem nevoie de el momentan. Cred că ar fi totuși destul de greu ca Steaua să îl ia momentan, din punctul meu de vedere", a spus tehnicianul. Grigoraș spune că nici atacantul nu ştie nimic. "Dacă va fi să fie transferat, înseamnă că și Steaua o să-l dorească foarte mult, și Pandurii o să fie foarte mulțumită, altfel va mai rămâne aici, pentru că are timp. Am discutat cu el, chiar am făcut și o glumă pe baza asta, să nu se gândească în altă parte, să se gândească la noi. Nu știe absolut nimic, nu a vorbit absolut nimeni nimic cu el, ce am citit noi în presă a citit și el, deci nu se pune problema, nici n-ar fi normal acum, când mai sunt câteva etape, ca un club să ia legătura cu un anumit jucător“, spune Grigoraş.

Dar, jurnaliştii de la sport.ro scriu că el are deja p înţelegere cu Steaua şi că va ajunge în Ghencea în momentul în care pleacă vârful Keşeru. Actele pot fi semnate în iarnă.

BANI

Pe de altă parte, Grigoraş spune că suma avansată de Steaua e prea mică. „Din punctul meu de vedere, 600.000 de euro nu e un preț corect, e prea puțin, cu 600.000 de euro, eu, dacă aș fi conducător la Pandurii Târgu Jiu, nu i-aș da drumul", a precizat antrenorul.

7 - goluri a înscris Mihai Roman în cele 13 partide disputate în acest sezon în Liga I

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: