Grigoraş îşi doreşte sănătate şi … un teren nou pentru Pandurii

Antrenorul Petre Grigoraş nu are aşteptări deosebite de la noul an şi nici de sărbători nu şi-a pus dorinţe speciale. Gândurile tehnicianului pandurilor se îndreaptă doar spre echipa sa şi jucători, considerând că nu poate primi nimic de la cineva fără muncă, cu atât mai puţin punctele necesare salvării de la retrogradare. Grigoraş se gândeşte deja la reluarea pregătirii echipei şi la returul de foc prin care va trece echipa sa.

„Nu-mi pun dorinţe speciale de obicei pentru că nimic nu se poate realiza fără muncă şi seriozitate”, a spus Grigoraş după Crăciun mărturisind că la capitolul dorinţe a pus doar sănătatea pentru a putea munci alături de jucători: „Dacă aşteptăm să pice para mălăiaţă în gura lui Nătăfleaţă o să ne trezim că am luat calul greşit cum se spune. Ca dorinţe nu poţi să pui decât să fi sănătos, eu, echipa şi să fim toţi apţi şi puternici pentru a munci. Sunt convins că dacă vom fi sănătoşi şi celelalte lucruri le vom realiza”.

Mulţumit de randamentul echipei de la preluarea acesteia, Grigoraş ar vrea să menţină acelaşi ritm la capitolul puncte acumulate şi în retur: „Media de 1,5 puncte pe etapă ar fi foarte bună pentru noi şi îmi doresc să reuşim să o menţinem. Ca să aştepţi de la Dumnezeu să îţi aducă puncte nu e normal şi eu nu sunt de acord cu aşa ceva pentru că nimeni nu ne va băga puncte în traistă”.  Şi pentru trecerea în noul an dorinţele antrenorului sunt legate tot de aceleaşi principii, dorind doar sănătate pentru a încheia cu bine acest sezon şi eventual un teren nou pentru Pandurii: „Îmi doresc doar ca băieţii să vină înapoi sănătoşi, apţi şi dornici de a munci şi ca munca noastră să fie răsplătită cu rezultate şi cu un joc bun pe teren. Vreau să terminăm anul acesta competiţional cu bine la Severin iar din sezonul următor Pandurii să revină pe propriul teren, pe o arenă sper eu renovată total şi cu alte gânduri pentru viitor”.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: