Grigoraş l-a reprimit aseară pe Cardoso la antrenamente

Fundaşul Alexandre Cardoso a intrat în conflict cu antrenorul Petre Grigoraş după ce a greşit la meciul cu Rapid şi a lipsit la antrenamentul de marţi al echipei. Cardoso a precizat că e accidentat şi de aceea a lipsit de la pregătire, antrenorul Petre Grigoraş fiind supărat pe atitudinea neprofesionistă a brazilianului. După ce în primă fază l-a trimis pe Cardoso la echipa a doua, antrenorul a revenit aseară asupra deciziei şi l-a primit la pregătire

A doua zi după meciul cu Rapid, Petre Grigoraş era foarte supărat pe Cardoso, brazilianul fiind scos de pe teren la meciul cu Rapid după un fault dur la care rapidiştii au cerut cartonaş roşu şi un alt fault pentru care se impunea al doilea cartonaş galben. Starea de nervozitate a fundaşului l-a făcut pe Grigoraş să-l scoată de pe teren, acesta apreciind că atitudinea acestuia nu este una profesionistă: „Cardoso este un jucător special. Pentru mine personal Cardoso, pentru gesturile făcute şi atitudinea avută la meciul cu Rapid, este neinteresant ca fotbalist. Chiar dacă îi supăr pe mulţi şi chiar dacă este iubit de tribună, voi lua măsuri cu el. Eu spun că am nevoie de luptători şi de oameni curajoşi. Nu am nevoie de jucători care să dea numai din gură, ci din contră să joace pe teren”, a spus supărat antrenorul pandurilor după ce a aflat că brazilianul a lipsit şi de la antrenament.  

Nu tolerează fiţe la jucătorii săi

Grigoraş consideră ieşirile lui Cardoso ca fiind doar „fiţe” care nu pot fi tolerate la fotbal. „Nu putem să tolerăm la infinit nişte fiţe de jucători, fiţele să se ducă la cancan. Pe terenul de fotbal, într-un sport de performanţă în care eşti plătit trebuie să demonstrezi că eşti jucător profesionist. Dacă nu dovedeşti asta te laşi”, a mai spus Grigoraş care nu a avut probleme de acest gen nici cu jucătorii care au stat pe bancă: „Jucătorii care nu au intrat se pregătesc bine şi nu au creat probleme. Atunci când apar reacţii şi lucruri care dăunează echipei şi colectivului, eu nu tolerez nimic indiferent de cine este vorba. Nu am ce le reproşa, s-au pregătit foarte bine. Nu trebuie să avem fumuri în cap, vin meciuri dificile, iar dacă jucătorii vor rămâne cu picioarele pe pământ şi vor avea aceeaşi atitudine şi determinare ne putem gândi la lucruri mai serioase. Momentan vreau să fiu exigent cu mine şi jucătorii, să mergem pe aceeaşi linie pentru că am plecat pe un drum bun şi e păcat să facem paşi greşiţi în viitorul apropiat”. Tehnicianul a trecut peste „fiţele” lui Cardoso şi ieri l-a reprimit la antrenamente, fără ca brazilianul să fi efectuat vre-un antrenament cu echipa a doua de care a aflat doar la ora prânzului. Până la ora antrenamentului însă Cardoso ţi-a cerut scuze la antrenor şi a revenit la pregătire cu colegii de la prima echipă.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: