Grigoraş: „Maxim nu pleacă”

Pintilii nu e singurul jucator care ar putea parasi Pandurii in aceasta vara. Desemnat cel mai bun tanar roman din liga intai, Alex Maxim e pe lista mai multor echipe din tara si strainatate. „Nu va pleca!”, spune ferm Grigoras despre jucatorul care a debutat miercuri la echipa naţională în amicalul câştigat cu Elveţia cu 1 la 0.

Sosit vara trecută de la Espanyol Barcelona, Maxim a avut o ascensiune rapidă, în special în retur. Pasul spre naţionala mare l-a făcut miercuri contra Elveţiei când a intrat în minutul 82 în locul lui Torje.

Rămâne la Pandurii

Grigoraş a acceptat cu inima îndoită să se despartă de căpitanul Pintilii. Steaua a fost însă un miraj prea puternic pentru Pintilii aşa că Grigoraş a acceptat transferul. Antrenorul nu concepe totuşi să mai piardă şi alţi jucători de bază în această vară. Maxim e numele cel mai atractiv pentru granzi. Mijlocaşul care face 22 de ani în vară a fost desemnat cel mai bun tânăr român din liga 1 şi a debutat la naţională în amicalul cu Elveţia, câştigat cu 1 la 0. „Nu, nu, nu e timpul ca Maxim să plece. Mai are multe de demonstrat la echipa de club deşi acum e selecţionat şi la naţionala mare, mă bucur foarte mult pentru el, ca şi pentru Pintilii, Chiricheş şi toţi jucătorii care au plecat de la Pandurii şi au ajuns mai sus. Max trebuie totuşi să mai aştepte, după părerea mea să mai stea un an la Pandurii, să aibă jocuri în picioare. Sunt convins că are timp suficient să-şi demonstreze la alte echipe calităţile şi valoarea pe care o are. Deocamdată părerea mea e să stea aici şi să joace...şi aşa va face, veţi vedea că nu va pleca”, a declarat antrenorul pandurilor despre jucătorul cotat acum la 650 de mii de euro.

4 – goluri a marcat până acum Maxim pentru Pandurii

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: