Grigoraş nu mai crede în vise

Dezamăgit de pierderile importante de jucători dar şi de campania slabă de transferuri, Grigoraş se gândeşte cu teamă la retur. Antrenorul admite că, în condiţiile actuale, pandurii nu se mai pot bate pentru un loc de Europa.

De la începutul sezonului Grigoraş i-a pierdut din diferite motive pe Băcilă, Pleaşcă, Stromajer, Chiricheş, Vranjes şi Rusu. În schimb gorjenii nu l-au adus decât pe Unguruşan şi îi aduc lui Grigoraş numai jucători în probe în speranţa că antrenorul va alege vreunul.

Şi-a luat gândul de la Europa

Pandurii au pierdut cu 0 la 3 testul cu Zeta dar nu asta îl îngrijorează pe antrenor. Deşi nu o admitea în mod direct, antrenorul spera la o surpriză mare în acest sezon. Bazându-se pe jocul de calitate prestat de ai săi, Grigoraş era convins că poate ajunge chiar în cupele europene. Vis care pare interzis acum după ce pandurii au pierdut o serie de jucători importanţi şi nu au adus mai nimic în schimb. „Deocamdată, nu am putut să completăm lotul aşa cum mi-aş fi dorit. Poate aveam şanse cu lotul pe care l-am avut în tur să ne luptăm şi noi pentru un loc în primele cinci, dar acum e foarte greu. Asta nu înseamnă că nu vom aborda la victorie fiecare partidă, dar trebuie să fiu şi realist în acelaşi timp”, spune antrenorul care regretă acum punctele irosite cu Astra sau Oţelul şi e convins că pandurii săi meritau să fie mai sus de locul 6, ocupat în prezent. „Chiar am jucat bine în tur, speram că echipa va avea o creştere faţă de campionatul trecut. Sincer, cred că se putea şi mai bine. Am dominat orice adversar. Echipa a practicat un fotbal de mare calitate şi aveam speranţe că putem prinde un loc de cupe europene. Dar au venit aceste probleme cu accidentaţii şi transferuri de jucători pe care nu mi le-am dorit”, spune oarecum resemnat Grigoraş care mai speră totuşi la unele transferuri pe ultima sută de metri. Până acum Unguruşan e singura achiziţie certă a pandurilor, care-i mai au în probe pe Matulevicius, Purje, Maatouk şi Neagu.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: