Grigoraş nu vrea „jucători de duzină”

Pandurii au la pregătire tot doi atacanţi care sunt sub contract cu clubul şi după transferul lui Valentin Lemnaru de la U Cluj. Dintre jucătorii aflaţi în probe nici unul nu a confirmat încă, iar unul a fost deja trimis acasă. După ce au renunţat la Bosko Stupic, oficialii de la Pandurii anunţă că vor mai primi la probe şi alţi jucători. Petre Grigoraş a spus că vrea jucători români, dar nu va refuza nici străinii. Antrenorul a declarat ieri că l-a refuzat pe ex-stelistul Vali Badea care şi-a reziliat recent contractul cu FC Braşov.

Apostu şi Lemnaru sunt atacanţii pe care Grigoraş îi are acum la dispoziţie după ce a renunţat la bosniacul de 26 de ani, Bosko Stupic, precizând că acesta nu are valoare de Liga I. Apostu a revenit şi el abia de ieri la antrenamente normale după ce o entorsă l-a ţinut departe de teren câteva zile. Tânărul Voinea încă nu se antrenează normal după ce a suferit o lovitură la gleznă în timpul pregătirii din ţară.

Grigoraş mai caută încă jucători printre fotbaliştii pe care îi cunoaşte din prima ligă, dar nu acceptă orice propunere „M-a sunat Vali Badea şi l-am refuzat, la fel cum am făcut şi cu alţii”, a precizat antrenorul care spune că nu are nevoie de jucători aflaţi la final de carieră.

Bosko Stupic avea 26 de ani dar nu s-a încadrat stilului de joc al echipei şi a părăsit cantonamentul de la Belek al echipei. „Stupic, după o discuţie pe care a avut-o antrenorul după meci cu el, s-a retras şi a şi plecat. El este un jucător care nu se încadrează în stilul de joc pe care vrea să-l abordeze Petre Grigoraş. E, după cum spune antrenorul, un atacant pivot, iar noi jucăm în ultimul timp la construcţie şi cu mult mai multă viteză”, a explicat managerul general al pandurilor, Viorel Temelescu despărţirea de jucătorul bosniac precizând că e posibil să mai fie văzuţi la probe şi alţi jucători străini în următoarea perioadă.

În ceea ce-l priveşte pe brazilianul Conrado de Oliveira, acesta mai rămâne încă în probe la Pandurii până când antrenorul va decide dacă îl va păstra. „Brazilianul este tânăr şi pare de viitor. Dacă vom decide să-l păstrăm, din punct de vedere fizic dar şi tactic el mai are a de lucrat 2-3 luni. Nu este o soluţie de moment, în funcţie de cum va decide Consiliul de Administraţie şi antrenorul Petre Grigoraş, vom decide ce facem, ori îl păstrăm ori dacă nu ne vom despărţi şi de el”, a mai  precizat Viorel Temelescu.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: