Grigoraş rămâne pandur !

Fanii pandurilor pot răsufla uşuraţi. Antrenorul minune Grigoraş are şanse foarte mari să continue la Târgu Jiu. Şi asta după ce a purtat o discuţie decisivă cu Marin Condescu în care preşedintele i-a promis de toate, mai puţin luna de pe cer.

Condescu promite buget de achiziţii mai mare ca oricând. Şeful pandurilor ar face orice ca să-l păstreze pe Grigoraş la Târgu Jiu. I-a garantat antrenorului că nu-i vinde nici pe Nistor, Pintilii sau Voiculeţ. În plus, Condescu promite şi o bază nou-nouţă de antrenament.

Se ţine de promisiuni -

Pandurii lui Grigoraş sunt la mare căutare în această vară. Jocul spectacol promovat de gorjeni i-a transformat pe câţiva din jucătorii cheie în potenţială marfă de export. „Vreo 4-5 din ei ar avea oferte”, spune Grigoraş care a cerut însă conducerii să nu dea drumul jucătorilor. De Nistor s-au interesat ruşii de la Krasnodar, Lemnaru e vânat de azerii Khazar Lankaran iar Pintilii, Voiculeţ şi Maxim sunt şi ei urmăriţi de cluburi din ţară sau străinătate. „N-avem nicio ofertă scrisă, concretă pentru vreunul din jucători. Sunt foarte multe echipe, mulţi impresari care s-au interesat dar nu e nimic concret. Vom respecta dorinţa lui Grigoraş de a nu da niciunul din jucătorii care îi sunt necesari”, promite Condescu care s-a pus de acord cu Grig şi asupra unui plan de achiziţii. „Am stabilit cu Grigoraş posturile deficitare, pe care trebuie să facem transferuri. Pentru cele 4 posturi pe care le cere, am stabilit cu el ca obiectiv clasarea în locurile 1-6. Există buget de transferuri pentru a completa de ce are Grigoraş nevoie. Nu doar infrastructura era o problemă până acum, nu aveam nici lotul de jucători pentru a ataca un loc de Europa. Dacă nu ai o bancă echivalentă cu ce e în teren, nu ai prea multe şanse. Îţi consumi toate resursele şi poţi să păţeşti ca alţii care au consumat totul să ajungă în Europa şi apoi...hai să dau exemplul lui Villareal (n.r. echipă ce a retrogradat în Segunda Division).”

Îşi fac centru de pregătire-

După ce Grigoraş s-a plâns de condiţiile proaste de antrenament de pe terenul 3 de la Municipal, Condescu a reacţionat. Şeful pandurilor vorbeşte de o bază nouă de pregătire care să poată fi folosită de toate echipele din Oltenia. Condescu a fost enigmatic în privinţa locaţiei dar aceasta ar putea fi la Turceni, acolo unde îşi are sediul unul din principalii sponsori ai pandurilor. „Noi ne-am apucat să construim un centru de pregătire numai pentru echipele noastre de seniori şi juniori şi sperăm ca condiţiile de acolo în perioadele de întrerupere a campionatului să fie dintre cele mai bune. Vom avea 4-5 terenuri de sport, tot ceea ce este necesar unei echipe să se pregătească în linişte. Cheltuim prea mulţi bani în întreruperile de campionat sau înainte de începerea pregătirilor din afară, cu cantonamentele. Baza va fi făcută în judeţul Gorj, la jumătatea distanţei dintre Craiova, Tg-Jiu, Severin şi Râmnicu Vâlcea, în mintea noastră sperăm să facem un centru al Olteniei. Ar fi ceva extraordinar, e o dorinţă şi sper s-o şi realizăm până în toamnă”, mai zice Condescu.

„Sper ca cei din conducere să se ţină de promisiuni şi să achite restanţele faţă de jucători, sunt suficient de multe dar sunt convins că se vor rezolva. Sper din tot sufletul şi ca ce am discutat cu domnul Condescu să se realizeze şi nu văd care ar fi motivul să nu rămân la Pandurii”    

Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: