Grigoraş: Să sperăm că urma scapă turma

Pandurii Târgu Jiu va juca azi, 3 decembrie, în Cupa României cu Universitatea Cluj, urmând ca de Moş Nicolae să joace ultimul meci din campionat, cu Rapid Bucureşti. Pe 12 decembrie are loc partida din Cupa Ligii, cu Oţelul Galaţi. La conferinţa de presă de ieri, antrenorul Petre Grigoraş şi-a cerut scuze încă o dată pentru „anti-fotbalul“ de la meciul cu CSMS Iaşi. Grigoraş speră că la ultimele meciuri echipa va avea rezultate bune, altfel nu exclude demiterea sa din fruntea echipei.

Meciul din Cupa României dintre U Cluj şi Pandurii este programat azi, cu începere de la ora 20:30, pe stadionul Cluj Arena. Antrenorul Petre Grigoraş îşi făcea, ieri, griji despre starea proastă a terenului. „Fotbal de mare calitate nu ştiu dacă se va putea juca pe un astfel de teren. Nu ştiu dacă e vreo favorită, poate o să aibă U Cluj un atu că joacă pe teren propriu, dar şansele sunt egale. Ne dorim să ne calificăm mai departe“, a spus Grigoraş.

Antrenorul şi-a mai cerut încă o dată scuze pentru anti-fotbalul de la meciul cu Iaşi. "Îmi pare rău şi îmi cer scuze gorjenilor pentru anti-fotbalul pe care l-am practic în acea partidă şi pentru evoluţia pe care am avut-o", a precizat Grigoraş.

„Atât cât voi rămâne, voi încerca să-mi fac meseria“

Antrenorul spune că Pandurii, Farul Constanţa şi Oţelul Galaţi sunt echipele lui de suflet. Grigoraş susţine că, dacă va fi demis, nu este nicio problemă. „Am avut şansa, deocamdată, ca cei care conduc destinele acestei echipe să creadă în continuare în mine. Le mulţumesc pe această cale. Atâta cât voi rămâne, o etapă, 3, 5, 9 sau până la finalul contractului voi face tot posibilul să-mi fac meseria cum ştiu mai bine. Dacă nu o să reuşesc e posibil să apară şi această variantă, să fiu schimbat. Nu am să reproşez nimic nimănui. Dacă se va lua decizia asta, nu e nicio problemă“.

Antrenorul mai are în 2014 trei meciuri, unul în campionat, unul în Cupa Ligii şi încă unul în Cupa României, dar nu vrea să facă promisiuni deşarte. Are însă o speranţă: urma scapă turma. "Mai avem trei meciuri în trei competiţii diferite, trei competiţii pe care le-am tratat foarte serios de la început. Promisiuni nu putem face, pentru că la câte rezultate negative şi ce s-a întâmplat în ultimul timp, ar fi culmea acum să vin în faţa dumneavoastră să vă spun că gata, mergem şi câştigăm toate trei meciurile, îi batem şi la vreo trei goluri diferenţă şi staţi liniştiţi. Nu. Vom încerca, vom face tot posibilul şi să sperăm că urma scapă turma şi ultimele trei jocuri vor spăla puţin din ceea ce am creat negativ în această perioadă", a afirmat tehnicianul.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: