Grigoraș și-a ieșit din pepeni! Vrea doar „discuții serioase”!

Nervi întinși la maximum în vestiarul Pandurilor înaintea meciului de sâmbătă cu Botoșaniul, dar și a celor ce urmează, Dinamo fiind următoarea adversară a echipei în campionat. Dinamo tocmai a fost preluată la conducere de Adrian Mutu, jucătorul cu care Petre Grigoraș a avut un conflict deschis la începutul anului, când era la Târgu Mureș.

ASA se pregătea atunci de un meci cu FC Botoșani, dar Grigoraș s-a despărțit de echipă, lăsându-l pe Mutu să îi ia locul. Acum Pandurii se pregătește de un meci cu FC Botoșani și urmează cel cu Dinamo, unde, cel puțin la nivel teoretic, orgoliile sunt mari, dată fiind rivalitatea din trecut. În plus, datoriile pe care le are Pandurii ar putea duce la neprogramarea meciului cu Dinamo. Petre Grigoraș nu mai suportă însă nicio discuție când vine vorba despre Mutu și cere doar „discuții serioase”.
„Hai domnule, terminați cu întrebările astea tâmpite. Trăim într-o țară civilizată. Să mă răzbun pe cine? Nu-mi văd capul de problemele de la echipă și trebuie să mă răzbun pe cineva? Terminați cu prostiile astea de 2 lei, că suntem într-o țară de c…t, scuzați expresia, când punem numai întrebări tâmpite, în loc să vedem care e realitatea din viața cotidiană. Ne interesează doar bâlciul și cearta”, a răbufnit Grigoraș în conferința de presă a echipei. După aceste declarații el s-a ridicat din fața microfoanelor și a plecat nervos.
Înainte de discuțiile despre Dinamo și rivalitatea cu Mutu fusese întrebat „serios” despre problemele pandurilor. Echipa e în insolvență, dar antrenorul spune că despre problemele financiare altcineva trebuie să discute. El a preferat doar să îi aprecieze pe jucători pentru că au continuat să se antreneze, deși sunt neplătiți de la începutul campionatului. „Situația la echipă, în vestiar, normal că este destul de încărcată. A mai trecut o pauză cu ocazia meciurilor echipei naționale și nu s-a rezolvat absolut nimic. Băieții încă o dată au dat dovadă de mare caracter și s-au antrenat în continuare și așteaptă semnale mai bune, dar deocamdată nimic. Normal că insolvența te sperie, atâta timp cât în proporție de 99,9% sunt mulți jucători care au trecut prin asemenea situații, inclusiv eu, și nu am recuperat niciodată nici un ban. Normal că se gândesc la situația asta, ce să fac, să le impun să nu se gândească la asta? Sunt profesioniști și vor juca sâmbătă”, a menționat Grigoraș înainte ca declarațiile sale să ajungă într-o direcție nedorită de nimeni.

Vizualizări: 584

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: