Grigoraş speră ca nocturna de la Severin să atragă spectatorii

Stadionul din Drobeta Turnu Severin pe care Pandurii îşi vor disputa meciurile din retur are din această lună instalaţie de nocturnă. Lucrările demarate în toamna anului trecut s-au încheiat în cursul acestei luni iar cu puţin timp înaintea sărbătorilor de Crăciun s-au efectuat deja primele probe la noua instalaţie care funcţionează la parametrii normali.

Administraţia stadionului severinean îşi propune să organizeze la începutul anului viitor, înaintea primului joc oficial, un joc de inaugurare a nocturnei, primarul Constantin Gherghe precizând că doreşte să aducă la Severin pentru un amical două echipe de top din Liga I. Primul meci oficial pe care stadionul de la Severin îl va găzdui în nocturnă va fi cel dintre Pandurii Târgu Jiu - Oţelul Galaţi, programat pe data de 25 februarie 2011.

Antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraş, speră ca nocturna să atragă şi mai mulţi spectatori la meciurile celor de la Pandurii, care nu s-au bucurat în tur de mai mult de 1000 de spectatori la jocurile de la Severin  „Spectatorii nu sunt de condamnat că nu au venit în număr mare la Severin. Noi nu suntem Universitatea Craiova pentru că atunci când au jucat craiovenii acolo tribunele erau aproape meci de meci pline. Trebuie să recunoaştem faptul cu Universitatea Craiova este cea mai iubită echipă din Oltenia chiar dacă ne convine sau nu. Pandurii e o echipă mai micuţă de aceea şi spectatorii care au venit în număr mic”, a explicat tehnicianul pandurilor numărul mic de spectatori la meciurile echipei sale. Tehnicianul consideră că mai ales jocul bun al echipei va atrage spectatorii, nocturna putând fi folosită doar dacă Pandurii vor avea programate meciuri la ore la care să poată fi folosită: „În retur jocul nostru bun îi va aduce pe spectatorii de acolo lângă noi la teren. Atâta timp cât vom avea un parcurs bun şi un joc care să şi placă sunt convins că vor veni şi spectatori la teren. Nocturna rămâne de văzut cât de utilă va fi pentru că eu am mai antrenat o echipă care avea nocturnă şi am jucat trei meciuri într-un an în nocturnă. Fiind mai în subsolul clasamentului eram programaţi la ore la care nu era nevoie să folosim nocturna. Sperăm că atunci când va da căldura să avem şi noi privilegiul de a juca în nocturnă. Indiferent în ce zi a săptămânii va fi e altceva şi pentru jucători şi pentru spectatori şi sperăm că atunci vor veni mai mulţi”.

Stadionul din Severin a cunoscut o transformare totală în ultimii doi ani în care s-a schimbat gazonul şi s-au revocat complet tribunele, pe suprafaţa cărora s-au montat 20000 de scaune, vestiarele au fost refăcute şi s-a achiziţionat o nouă tabelă electronică. Întreaga investiţie de la Stadionul "Municipal" s-a ridicat la 4 milioane de euro.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: