Grigoraş trimite la echipa a doua jucătorii graşi

Fotbaliştii de la Pandurii s-au antrenat şi ieri la Târgu Jiu, pe terenul de joc şi în sala de forţă iar azi vor pleca în primul cantonament. După antrenamentul de dimineaţă  jucătorii se vor deplasa spre Poiana Braşov pentru un stagiu montan de 10 zile. Antrenorul Petre Grigoraş nu a primit încă rezultatele vizitei medicale pentru a vedea cine a depăşit greutatea normală dar îi ameninţă cu echipa a doua pe cei care nu se vor încadra.

După trei antrenamente la Târgu Jiu, Petre Grigoraş a tras concluzia că jucătorii au venit foarte bine pregătiţi şi că au efectuat programul de pregătire individual stabilit pentru vacanţă. „Chiar sunt foarte mulţumit pentru că purcelul nu a fost prea gras la marea majoritate dintre ei şi nu au pus kilograme”, a spus tehnicianul care la prima vedere consideră că nu are jucători mai grei decât în tur.

Nefiind adept al sancţiunilor acordate jucătorilor, Grigoraş spune că are alte metode de a-i convinge pe jucători să nu depăşească greutatea: „Nu sunt adeptul amenzilor pentru că nu cred că e o soluţie pentru a convinge un jucător despre eficienţa unei constanţe în greutate. Dar găsesc alte metode şi sunt mai dureroase. Nu o să fac nici un rabat dacă vreunul are 2-3 kg în plus echipa a doua îi aşteaptă. E problema lor, dacă pot să facă pregătirea bine dacă nu merg la echipa a doua”.

Până să ajungă la echipa a doua jucătorii care au venit cu mai mult de două kg în plus sunt avertizaţi de antrenor că vor avea greutăţi în a se antrena normal la munte: „Cei care au peste 2 kg în plus se vor pedepsi singuri pentru că vor avea de suferit. Perioada de pregătire este o perioadă foarte grea iar cine nu o va putea face de la cap la coadă nu cred că va avea şanse să evolueze în returul campionatului. Şi va fi un retur fantastic de greu cu toate jocurile în deplasare pentru că noi nu considerăm că jucăm pe teren propriu nici un joc”.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: