Grigoraş:„E inuman să jucăm pe canicula asta !”

Petre Grigoraş nu atacă numai pe teren, ci şi în afara lui. Antrenorul pandurilor e deranjat de ora la care a fost programat primul meci din noul sezon, cu U Cluj şi nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume. „E inuman să jucăm pe astfel de temperaturi! Pai degeaba mai avem nocturna-” se întreabă tehnicianul.

Grigoraş face antrenamente pe caniculă pentru a-şi pregăti jucătorii pentru meciul cu U Cluj. Partida se joacă vineri de la ora 18.30, oră la care se anunţă temperaturi foarte ridicate.

Pandurii – Cluj, singurul meci la 18.30 !

Pandurii lui Grigoraş au reluat antrenamentele la Tg-Jiu după două stagii epuizante, la Poiana Braşov şi Austria. Nici acasă nu le e însă mai uşor. Sunt nevoiţi să alerge pe caniculă, la aproape 40 de grade Celsius! Grigoraş se vede forţat să-şi chinuieşte astfel elevii pentru a-i obişnui cu canicula care se anunţă la meciul de vineri cu U Cluj. Meciul pandurilor contra şepcilor roşii e primul din noul sezon, o postură care nu-i onorează însă deloc pe gorjeni. „Avem onoarea să deschidem balul, jucăm la soare, căldură, să ne bată soarele şi să ne bronzăm.

E o oră anormală pentru nişte jucători care să alerge 90 de minute pe caniculă. Dacă aşa s-a hotărât trebuie să ne supunem că suntem subalternii Federaţiei, Ligii şi televiziunii”, spune cu amar antrenorul pandurilor. Culmea, meciul pandurilor e singurul din prima etapă care începe înainte de ora 19. Şi asta în ciuda faptul că gorjeni au de ceva vreme o nocturnă funcţionabilă. „Este inuman să joci la ora asta. Trebuie să te gândeşti şi la sănătatea omului. Şi stând e greu să rezişti, dar să joci la ora asta. Echipele au nocturnă, mai bine jucăm pe parcursul a patru zile decât să joci la ora 18-19”, mai spune Grigoraş care, până acum şi-a antrenat elevii pe temperaturi ceva mai rezonabile, lângă Viena, în Austria.

35-36 de grade Celsius se anunţă pentru vineri seara la ora debutului de meci dintre Pandurii şi U Cluj

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: