Grimex anunţă primele concedieri

Uzina de reparaţii Grimex Târgu Jiu a notificat AJOFM Gorj cu privire la concedierea a 29 de persoane. Reprezentanţii Agenţiei se aşteaptă ca şi alte firme ale omului de afaceri Nicolae Sarcină să trimită oameni în şomaj, după ce compania Succes Nic Com a cerut intrarea în insolvenţă.

Grimex Târgu Jiu va face primele disponibilizări începând cu data de 5 februarie, când vor pleca acasă 29 de angajaţi. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj a   primit notificarea de concediere la sfârşitul săptămânii trecute. „Din partea societăţii comerciale Grimex am primit o notificare de concediere individuală pentru 29 de persoane. Cele mai multe sunt mecanici auto, electricieni auto şi excavatorişti. Cei de la Grimex ne-au solicitat să distribuim persoanele respective pe locurile de muncă vacante în cadrul AJOFM Gorj, însă în momentul de faţă nu avem solicitări pentru astfel de meserii. Ca atare, persoanele respective vor intra în şomaj începând de luna viitoare, acum oamenii aflându-se în perioada de preaviz”, a declarat Ana Maria Niculescu, directorul adjunct al AJOFM Gorj.

Conducerea instituţiei aşteaptă notificări şi pentru disponibilizări la firma Succes. „Din discuţiile purtate de reprezentanţii instituţiei noastre cu directorul de resurse umane din cadrul societăţii s-a dedus foarte clar că se fac analize economico-financiare pe fiecare punct de lucru urmând ca în perioada imediat următoare să ne comunice câte persoane vor fi disponibilizate”, a mai precizat Ana Maria Niculescu.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: