Gropile „îngroapă“ firmele de asigurări

Zeci de gorjeni se perindă zilnic pe la societăţile de asigurări pentru a primi despăgubiri după ce drumurile judeţene le-au distrus maşina. Gropile care au apărut pe drumurile din Gorj în urma topirii zăpezii fac găuri în bugetele societăţilor de asigurări. Gorjenii  au luat cu asalt aceste societăţi precum şi service-urile auto după ce maşinile lor au fost serios avariate din cauza gropilor apărute în asfalt. Un singur asigurător primeşte zilnic cel puţin 20 de cereri de despăgubire iar în service-uri  se aşteaptă la coadă.

Lucrătorii service-urilor auto au serios de lucru în această perioadă din cauza gropilor mari. „Drumurile noastre sunt atât de proaste încât maşinile vin cu jenţi lovite, pivoţi, capete de bară şi capete planetare care sunt uzate din cauza loviturilor primite în marile gropi din asfaltul judeţului Gorj”,  spune  Ion Isculescu, inginer service auto Târgu Jiu.

 „Se deschid şi 20 - 40 de dosare zilnic“

Pentru a-şi recupera banii cheltuiţi cu repararea autoturismelor, gorjenii în cauză cer despăgubiri asiguratorilor. „Creşterea numărului asiguraţilor care cer despăgubiri se observă în lunile de iarnă datorită condiţiilor atmosferice, sunt zile în care se deschid şi 20- 40 de dosare”, precizează Miruşa Truşcă, director economic societate de asigurări.

Unul dintre drumurile pline de gropi este cel care face legătura între localităţile Târgu Jiu Bumbeşti-Jiu.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: