Gruescu: Delăsarea de la PDL îmi pune în pericol mandatul

Primarul din Negomir, Ion Gruescu, a comentat ieri speculațiile apărute în ultima vreme cu privire la o eventuală plecare din Partidul Democrat Liberal. Acesta a ținut să menționeze că este extrem de dezamăgit de o latură a partidului și că discuțiile au apărut întocmai pentru că a avut curajul să spună deschis acest lucru.

Gruescu a precizat că discuția pe care a avut-o cu șeful său de partid, Ion Rușeț, a fost legată de întârzierile pe care le au la organizarea alegerilor locale. ”Am avut o discuție cu Ion Rușeț pentru că mie mi s-a părut că suntem într-o mare întârziere cu pregătirea alegerilor, având în vedere decizia Curții Constituționale. Sunt la al cincilea mandat și anterior am fost și secretar la primărie, deci cunosc cum merg treburile în organizarea unor alegeri și mi s-a părut că nu suntem pregătiți”, a spus primarul Ion Gruescu. Acesta a menționat că este supărat și pe anumiți parlamentari ai partidului, care îi pun în pericol cel de-al cincilea mandat la primăria Negomir. Speră ca dezamăgirea să nu fie atât de mare încât să trebuiască să părăsească barca puterii. ”Eu i-am ajutat pe mulți dintre parlamentari și senatori și le-am spus în față că prin delăsarea asta îmi pun mie mandatul în pericol”, a spus Ion Gruescu.

Cât despre o eventuală plecare a lui la Partidul Național Liberal, Gruescu a precizat că duminică va avea o discuție lămuritoare cu Rușeț. ”Cu Dian Popescu mă cunosc de peste 30 de ani. Sper ca oamenii mei să nu mă dezamăgească atât de tare încât să iau o astfel de hotărâre. Am discutat ca duminică să am o discuție decisivă cu șeful de partid, cu prim-vicepreședinții de partid, o discuție mai restrânsă și să lămurim lucrurile”, a adăugat  Gruescu. 

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: