Grupul nr.3 de la Turceni, din nou în reparaţii

CE Oltenia nu a reuşit să repună în funcţiune grupul energetic nr.3. Blocul a intrat din nou în reparaţii după ce s-a încercat acum două săptămâni repornirea lui. Sindicaliştii din Termo Turceni spun că nu este singurul bloc al unităţii energetice care a intrat în reparaţii. „Şi blocul 3 şi blocul 7 sunt în reparaţii programate. Grupul 3 a fost în reparaţii, la pornire au apărut ceva probleme. Aşa se întâmplă după reparaţii, să mai fie mici reglări. Firma care a avut lucrarea respectivă, deci nu salariaţii termocentralei, răspunde de lucrare. E în garanţie. Cred că săptămâna viitoare se poate porni”, a declarat Eugen Iovan, lider sindical la Termo Turceni.

Din toată această problemă, sindicaliştii văd partea plină a paharului. „E mai bine, că se adună cărbune pentru iarnă, stocul creşte, să nu fie problemele pe care le-am avut anul trecut cu stocul de cărbune. Stăm foarte bine. S-a depăşit 500 de mii de tone, este dublu faţă de ce aveam anul trecut în aceeaşi perioadă”, a mai spus sindicalistul Eugen Iovan.  

Şeful CE Oltenia le-ar fi transmis marţi energeticienilor de la Termo Turceni că, în 2018, grupul energetic nr.3 va intra în reparaţii capitale.

Vizualizări: 1,150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: