Gura slobodă a lui Milu Popescu a creat supărări prin PSD Gorj

Marius Vlaicu a cerut conducerii PSD Gorj sancţionarea pe linie de partid a lui Emanoil Popescu din cauza declaraţiilor publice făcute de cel din urmă. Fostul subprefect nominalizat acum de partid pentru un post de prefect s-a simţit lezat în drepturi după ce Popescu şi-a comparat unii colegi de partid cu nişte „guguştiuci”. Declaraţiile au fost făcute după ce Vlaicu s-a retras din Adunarea Generală a Acţionarilor de la Societatea Naţională a Lignitului Oltenia, unde era reprezentant al PSD, el recomandându-i şi lui Popescu să procedeze la fel. Emanoil Popescu este însă şi acum membru în consiliul de administraţie al SNLO, fiind singurul reprezentant al PSD Gorj care nu s-a retras din post după ce filiala a decis să blocheze negocierile cu PDL.

Emanoil Popescu declara atunci că el nu demisionează doar pentru că aşa îi cer „unii guguştiuci din partid”. Acesta recidivează acum în declaraţii şi spune că tot nişte „guguştiuci” încearcă să îl schimbe şi pe Florin Cârciumaru din fruntea PSD Gorj. Popescu susţine însă că liderul filialei va fi reales primar la Târgu Jiu şi dacă nu ar mai fi membru al vreunui partid politic, motiv pentru care acesta îşi critică din nou, indirect, colegii. „Ăştia de aici de la Gorj sunt zero barat pentru că primarul şi trei legislaturi dacă va candida ca independent va ieşi pentru că e bun şi nu vreau eu să-l laud, dar şi-a făcut o relaţie bună şi cu presa, şi cu pensionarii şi din judeţ nu doar din oraş. Aşa că guguştiucii ăştia care vor să-l dărâme să stea în banca lor. Li se pare lor că sunt mai buni. Vor să-i ia locul că li se pare că sunt ei mai deştepţi, că aşa e prin toate partidele, nu doar la PSD sunt guguştiuci şi coţohârle. Nu am intrat eu încă pe scenă să vă dau nişte informaţii că o să-i vedeţi terminaţi pe mulţi, dar ajunge atât că şi aşa s-au supărat ăştia pe mine şi nu mai am ce zice acum”, spune singurul reprezentant pe care PSD îl mai are în consiliul de administraţie de la SNLO.

Emanoil Popescu spune că la viitoarea conferinţă de alegeri din cadrul PSD Gorj el nu va candida pentru nicio funcţie de conducere, dar îl va susţine pe Cârciumaru pentru un nou mandat. Popescu a fost de-a lungul anilor membru sau în funcţii de conducere la Mişcarea Ecologistă, Partidul Democrat, Partidul Conservator şi, de doi ani, PSD, partid care nu l-a mai trecut nici pe lista de consilieri municipali.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: