„Hai, domnule, să fim serioşi"

Victor Banţa şi-a depus candidatura atât pentru funcţia de prefect cât şi pentru cea de subprefect. Candidatura lui Victor Banţa nu-l sperie în niciun fel pe actualul subprefect Liviu Andrei. Cei doi au mai avut dispute în perioada în care Banţa era prefect, iar Andrei conducea Inspectoratul Şcolar, ei urmând să se întâlnească săptămâna viitoare la concursul organizat la Bucureşti.

Liviu Andrei crede că varianta cu Banţa subprefect sau prefect de Gorj în această toamnă este doar o glumă. Subprefectul râde atunci când vorbeşte pe tema respectivă şi spune că problemele sale sunt altele, nu înscrierea lui Banţa la concurs, destinele lor intersectându-se oricum cam des în ultimii ani, în diferite conjuncturi .

"N-am nicio treabă cu Banţa, eu mă duc la concurs, dar e cam mare bibliografia că sunt 1500 de pagini. Am discutat şi cu colegul Romanescu şi el a spus că e greu de trecut prin ea. Nu mi-e frică mie să mă duc la concurs şi, în plus, mă dă cineva afară din casă. Banţa e treaba lui dacă vrea să candideze", spune Andrei, care, întrebat dacă are vreo şansă fostul prefect să revină pe funcţie spune doar "hai domnule să fim serioşi".

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: