Handbal: Finala pentru rămânerea în Liga 1

Meci extrem de important pentru echipa antrenată de Liviu Andrieş. Handbaliştii sunt obligaţi să câştige meciul din 28 mai, cu HC Vaslui, de la Sala Sporturilor, altfel formaţia va retrograda. Liviu Andrieş face apel şi la suporterii care nu mai vin la sală de câteva luni de când echipa parcă s-a destrămat.

CS Pandurii s-a salvat de la retrogradare la meciul pe teren propriu iar jucătorii de la Energia speră că vor avea şi ei această bucurie. Liviu Andrieş, antrenorul Energia, vede meciul cu Vaslui ca pe o mare finală. „Este ultimul meci pe teren propriu, ultimul meci care ne poate asigura rămânerea în Liga naţională, este o adevărată finală. Este destul de greu ţinând cont de evoluţiile noastre din ultimul timp şi încărcătura din ultimele meciuri. Trăim în suspans până la ultimul minut şi cred că alte lucruri nu mai sunt de spus“, a declarat Andrieş.

Suporterii au părăsit echipa din cauza rezultatelor, dar Andrieş speră să aibă susţinerea lor la meciul de astăzi, de la 18. „Mai avem un ultim joc la Timişoara dar nu trebuie să ne lăsăm pe ultima sută de metri, trebuie să facem, tot posibilul să câştigăm meciul cu Vaslui de acasă. Oamenii vin să susţină o echipă care câştigă, din păcate noi anul acesta i-am dezamăgit. Încă o dată îmi cer scuze. Acum că nu sunt rezultate cred că e normal ca nici suporterii să nu mai vină la sală. Am avea nevoie să fie alături de noi“, a mai spus Liviu Andrieş.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: