ACS Viitorul s-a întărit cu patru jucători de la Oradea

Campania de achiziţii a celor de la  ACS Viitorul Târgu Jiu numără  patru transferuri. Echipa antrenată de Cristian Lupuţ a adus patru jucători de la echipa căreia Viitorul i-a luat locul în Liga 2, Luceafărul Oradea.

ACS Viitorul s-a despărţit în această iarnă de jucătorii Alexandru Pop (ASU Politehnica), Victoraş Astafei (CSM Reşiţa), Raul Hăjmăşan (Minaur Baia Mare), Bogdan Porumb (Sănătatea Cluj), Mark Parnău (Luceafărul Oradea) şi Rafal Zaborowski dar nu a făcut multe achiţizii. „În pauza de iarnă, echipa controlată de gorjeanul Nicolae Sarcină a adus patru jucători de la "sora" mai mică, Luceafărul Oradea, echipă susţinută de acelaşi om de afaceri din Târgu Jiu”, a informat Liga 2,ro. Printre noutăţile echipei se află şi golgheterul celor de la Oradea, George Paraschiv, care a marcat de 16 ori în Seria 4, ceilalţi trei nou-veniţi fiind Paul Mitrică, Andrei Luduşan şi Alexandru Core sunt celelalte achiziţii de la Luceafărul la care se adaugă portarul Roberto Bodea (U Craiova 1948 SA).

Echipa care joacă pe stadionul din Târgu Jiu, dar care s-a pregătit la Sânmartin, lângă Oradea, a efectuat şi un cantonament de zece zile la Side, unde a jucat patru amicale şi a câştigat un singur meci.  Sâmbătă, în prima etapă a Ligii 2 din 2020, ACS Viitorul Târgu Jiu joacă, de la ora 11:00, în deplasare, cu CS Mioveni. ”Ne aşteaptă un meci dificil în prima etapă, ca toate din retur. Cu două victorii poţi fi aproape de podium, două înfrângeri te bagă în hora retrogradării. Eu mi-am propus clasarea în primele zece locuri”, declara antrenorul Cristian Lupuţ, la începutul pregătirii. 

Înainte de jocul direct din acest weekend, CS Mioveni e pe locul secund în Liga 2, cu 37 puncte, iar Viitorul Târgu Jiu se află pe 12, cu 10 puncte mai puţin.

Vizualizări: 736

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: