Handbalistele de la CSM Târgu Jiu vor juca în sistem turneu

Echipa de senioare a CSM Târgu Jiu încă mai aşteaptă o decizie a federaţiei cu privire la modul în care va debuta noul sezon. Antrenorul Liviu Andrieş crede că şi la Divizia A se va juca tot în sistemul turneu, aşa cum s-a stabilit deja pentru prima divizie, Liga Florilor.  

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu vor ataca sezonul acesta promovarea, după cum au anunţat oficialii clubului care au făcut şi achiziţii de valoare în acest sens. Din păcate nu se ştie încă la ce dată va debuta noul sezon, ceea ce este o mare problemă pentru programul de pregătire al fetelor, antrenorii având nevoie de o dată aproximativă pentru a definitiva pregătirea în acea perioadă şi a aduce jucătoarele în vârful de formă.

Deocamdată FRH a anunţat că Liga Florilor se va relua la jumătatea lunii octombrie, dar nu au stabilit când va debuta Divizia A. Liviu Andrieș, crede că sunt mari șanse ca meciurile fetelor sale să se dispute tot sub formă de turnee. „Eu sper ca această perioadă să fie cât mai scurtă până când vom afla când debutăm. Din ceea ce am auzit, doar zvonuri, se parte că se vor organiza tot turnee, cum s-a decis la nivelul Ligii Florilor luni, când a avut loc Consiliul de Administraţie al FRH şi s-a luat o astfel de decizie. Iar dacă la nivelul Ligii Florilor va fi sistem turneu, cu siguranţă că şi la nivel de Divizia A se vor organiza turnee”, a spus antrenorul principal al handbalistelor senioare care aşteaptă cu nerăbdare să poată juca totuşi pe propriul teren, eventual şi cu suporteri în tribune: „Sperăm ca această perioadă să fie cât mai scurtă şi apoi să evoluăm pe terenul propriu, în faţa fanilor, sau dacă nu se va putea cu suporteri, măcar la televizor să ne poată vedea şi să fie mândrii de ceea ce am realizat cu aceste fete aici la Târgu Jiu”.

CSM Târgu Jiu a întărit lotul echipei feminine în perioada de vară pentru a ataca promovarea şi echipa este gata de start, pregătindu-se de aproximativ două luni.

Vizualizări: 348

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: