Un fost căpitan la Pandurii conduce FCSB în Europa League

FCSB înregistrează cazuri de COVID-19 chiar înaintea duelului de joi din preliminariile Europa League cu Backa Topola. În aceste coindiţii în care staff-ul tehnic este indisponibil, echipa va fi condusă de fostul căpitan al pandurilor, Mihai Pintilii, care este acum antrenor secund la FCSB.

FCSB a reacționat pe siteul oficial al clubului după testele făcute înaintea meciului din Europa League: „FCSB anunță că, în urma testării COVID-19 efectuate luni de către SYNLAB Romania, partener UEFA, înaintea partidei cu FK TSC Backa Topola, din preliminariile UEFA Europa League, au fost înregistrate 7 rezultate pozitive. Este vorba despre jucătorul Andrei Miron și mai mulți membri ai staff-ului: Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager). Aceștia au fost izolați conform reglementărilor aflate în vigoare și nu prezintă simptome!”.

Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul celor de la FCSB a fost testat pozitiv înaintea meciului cu FC Voluntari – disputat sâmbătă – dar a repetat testul și a doua zi rezultatul a fost negativ, dezvăluie apropiați ai clubului roș-albastru.

Conducerea FCSB a stabilit cum va arăta staff-ul tehnic pentru meciul cu Backa Topola, de joi, din Europa League. Astfel, după cazurile de COVID-19 care au lovit echipa roș-albastră, clubul a decis ca Mihai Pintilii să fie antrenoru pentru meciul din Europa League. Acestuia i se va alătura și Bogdan Vintilă, antrenor la FCSB 2. Fostul „principal” va veni miercuri în Serbia pentru a-l ajuta pe Pintilii, dacă testul său va fi negativ.

Fiind o situație extraordinară, UEFA le-a transmis roș-albaștrilor că orice persoană de pe lista A va putea da indicații în timpul partidei, indiferent dacă e sau nu antrenor.

Galerie foto


Vizualizări: 1,224

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: