Bogoi a reclamat Pandurii la FRF

Fostul antrenor al Pandurilor, Adrian Bogoi, susţine că oficialii clubului i-ar fi falsificat semnătura pentru a lua licenţa. Totuşi antrenorul recunoaşte că a primit recent o primă tranşă din banii datoraţi şi a semnat un document prin care susţine că restul sumei trebuia să i se achite în cinci zile după ce clubul Pandurii primea licenţa.

Fostul antrenor de la Pandurii, Adrian Bogoi, a precizat, pentru gsp.ro, că nu știa nimic de acordul de reeșalonare a datoriilor către el, document pe baza căruia Pandurii a obţinut dreptul de a evolua în liga secundă.

Bogoi a recunoscut că a fost căutat de conducerea clubului Pandurii şi a primit o tranşă din banii datoraţi de gorjeni, respectiv 10.000 de lei. „Eu nu vreau să le fac rău celor de la Pandurii, dar nu se mai poate, vreau să îmi dea banii pentru care am muncit! Din punctul meu de vedere, ce au făcut ei e fals și uz de fals. În acel act se obligau să îmi achite tot în termen de 5 zile de la obținerea licenței. Au trecut trei săptămâni și nici asta n-au făcut”, a declarat Bogoi pentru gsp.ro.

Principalul creditor al clubului Pandurii, Marin Condescu, susţine însă că Bogoi a fost de acord cu reeşalonarea datoriilor. „Deși nu mai am nicio funcție oficială în club, am avut o discuție cu Bogoi. El a făcut o treabă foarte bună aici. Mi-a spus că e de acord cu reeșalonarea datoriilor o dacă i se dă o parte de bani. De aceea, eu am împrumutat clubul cu 10.000 de lei, bani care i-au fost virați lui Bogoi. Dacă spune că nu a semnat acel acord, de ce nu a refuzat acei bani?”, a declarat fostul preşedinte.

Directorul sportiv al gorjenilor spune că nu se pune problema să se fi falsificat acte şi că antrenorul a acceptat chiar o primă tranşă din banii datoraţi de Pandurii. „Nu se pune problema de a se fi falsificat ceva cu privire la reeşalonarea datoriilor. Este strict înţelegerea pe care am semnat-o. Am şi virat 10 mii de lei în momentul în care s-a semnat tranzacţia, dacă nu ar fi fost de acord, ar fi returnat banii”, a spus Camilian Floroiu. 

Acum, Adrian Bogoi spune că a reclamat Pandurii la Federația Română de Fotbal și așteaptă soluționarea litigiului. Antrenorul susține că are de încasat salarii restante pe doi ani.

Vizualizări: 721

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: