Handbaliştii de la Energia nu vor să joace

Echipa de handbal e aproape de retrogradare şi conducerea de la Energia Pandurii e preocupată tot de şedinţe de analiză. Deşi acestea nu şi-au dovedit vreodată utilitatea, conducătorii echipei de handbal au făcut marţi din nou şedinţă pentru a analiza prestaţia echipei de handbal care a pierdut la o diferenţă umilitoare ultima partidă. Conducerea nu a găsit nici acum soluţia de redresare a echipei dar a descoperit problema de la echipă, neînţelegerile dintre jucători care sunt din ce în ce mai evidente.

Preşedintele executiv al clubului Energia Rovinari, Dan Cumpănaşu, a dezvăluit faptul că sunt probleme în vestiarul echipei, între jucători, aceasta fiind concluzia la care s-a ajuns după analiza de marţi a situaţiei de la Energia Pandurii. Şedinţa a vizat mai ales handbalul, acolo unde situaţia e neaşteptat de slabă în privinţa rezultatelor. Oficialul recunoaşte că rezultatele de la handbal sunt modeste deocamdată şi echipa nu dă semne de redresare: „Dacă e să analizăm rezultatele echipei de handbal, o singură victorie în nouă etape e prea puţin. Au avut în deplasare un meci egal cu Steaua care ne-a dat speranţe dar nu s-a confirmat că echipa ar fi pe drumul cel bun”.

Analiza a scos la iveală faptul că unii jucători nu vor să evolueze şi „n-au dat fiecare tot ce a putut pentru că aştepta de la acelălalt să facă mai mult decât el”, după cum a precizat Dan Cumpănaşu, lucru evident destul de grav, pentru că altfel spus nu vor să joace.

Conducerea îşi face griji de mai mult timp şi toată lumea se întreabă ce se întâmplă, nici antrenorul Stângă neştiind care e problema. „Analizând fiecare jucător, eu zic că nu sunt jucători de aruncat ca valoare individuală. Dar problema este că antrenorii care au fost aici nu au reuşit să facă din acest lot o echipă omogenă, care să lupte din prima secundă a meciului pentru un rezultat pozitiv. Dar se pare că sunt probleme şi ne facem griji”, spune preşedintele Dan Cumpănaşu.

După ce Sorin Toacsen nu a putut rezolva problemele de la echipă, fiind şi jucător şi nereuşind să se impună în vestiar, nici Vasile Stângă nu pare să aibă mai mult succes. Conducătorii spun  că n-au ce să-i reproşeze noului tehnician şi au convingerea că acesta va redresa echipa şi cu jucătorii prezenţi acum în lot.

Optimismul este foarte mare la nivelul conducerii şi se crede chiar că Energia va câştiga în patru etape cât nu a reuşit în zece: „Sper ca sâmbătă să se producă schimbarea de atitudine la meciul pe care îl avem programat acasă cu U Cluj. Din cele patru jocuri care mai sunt de disputat ne dorim să câştigăm trei şi eu zic că este la îndemâna echipei să reuşim. Dacă nu se va produce revirimentul după aceste meciuri atunci vom trage concluzia că valoarea lotului e una slabă şi în vacanţă se vor produce schimbări majore în lot”.

Preşedintele Cumpănaşu a afirmat chiar că Energia nu e un club sărac să nu-şi permită jucători de valoare.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: